Γωγώ Τσαμπά: «Οι γονείς των ΛΟΑΤ+ να αγαπούν τα παιδιά τους»

Κοινοποίηση:
maxresdefault (2)

«Οι γονείς των ΛΟΑΤ+ ατόμων οφείλουν να αγαπούν τα παιδιά τους» δήλωσε η Γωγώ Τσαμπά σε μια διαφορετική συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό περιοδικό «antivirus» της ΛΟΑΤ+ κοινότητας.


«Αν δεν τα στηρίξουν αυτοί (σ.σ.: τα παιδιά τους), ποιος θα το κάνει; Πρέπει να νιώσουν καλύτερα, γιατί ο ψυχικός τους κόσμος θα είναι αναστατωμένος. Νομίζω ότι είναι ένας λόγος να τα αγαπήσουν περισσότερο» συμπλήρωσε το σκεπτικό της η τραγουδίστρια της παραδοσιακής μουσικής σκηνής.

«Πάντα στις κλειστές κοινωνίες τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και οφείλουμε να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας. Ο σεξουαλικός μας προσανατολισμός δεν αποτελεί κριτήριο για την ποιότητα ενός ατόμου» σχολίασε η ίδια στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε ποια νομίζει ότι είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤ+ άτομα στην επαρχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ο καθενας ας ειναι οτι θελει, αν ειναι ομως απο αυτους που σπαζουν ……αυγα, να μην συμμετεχει σε προκλητικες π@υστοπαρελασεις, γιατι τοτε ειναι για κλωτσιες!!!!!!!!

  2. Μήπως είναι και αυτή μία από αυτά που υποστηρίζει?Ενας σοβαρός-νορμάλ άνθρωπος αποφεύγει να τοποθετηθεί. σε τέτοια θέματα

  3. Που καταντήσαμε αδερφέ μου να διαφημίζονται οι πούστηδες και οι λεσβίες, να απαιτούν σεβασμό γιατί οι μεν είναι πισωγλέντηδες και οι δε γλυφομουνούδες. Γιατί ρε ανώμαλοι βγήκατε στην επιφάνεια? Είδατε κανέναν streit να λέει το τι είναι? Ακούσατε κάποιον να διαφημίζεται ότι είναι άντρας με άλφα κεφαλαίο? Γιατί πρέπει να σε αποδεχτώ?

  4. τι να περιμένει κανείς από κάποια που έγινε διάσημη με το πω πω πω όπως κι ο άλλος ο τίποτες το τάκα τακα τακα.

  5. κοιτα ρε κατι παρταλια που εχουν δημοσιο λογο .,.,..,

    τραβα κυρα μου να φτιαξεις κανενα γιουβετσι .,…και ασε τα υπολοιπα για τους πιο σοβαρους

  6. Μπράβο ρε Γωγώ ψυχούλα είσαι και καλά έκανες που είπες την άποψή σου. Και βέβαια ο γονιός πρέπει να αγαπάει το παιδί του χωρίς αναστολές. Ορισμένα πράγματα κανείς δεν τα θέλει και όλοι ευχόμαστε να μην τύχει κάτι τέτοιο στο παιδί μας. Αν όμως χτύπα ξύλο τότε τι γίνεται;;;;;

  7. ΑΛΛΗ ΛΕΣΒΩ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΑΖΟ

  8. Χαχα! Οι νεοταξιτες μας βγηκαν ποζεραδες και οπως φαινεται θα εχουν και τη καταληξη των ποζεραδων… Πρωτοτυπηστε τουλαχιστον ρε λαμογια!
    Εντωμεταξυ τ ειν αυτο στη φωτο;;
    ——————
    Τζουτζουκα μου, με το αρθρο με τα πακια τι γινεται – συνεχεια κολαει… και μου τρέχουν τα σαλια

  9. εννοειται οτι τα ” αρρωστα” θελουν περισσοτερη αγαπη και φροντιδα απο τους ντροπιασμενους γονεις

  10. Βαρυσήμαντη δήλωση! ποποπο ποποπο και πάλι ποποπο!

  11. Αλίμονο στον γονέα που δεν αγαπάει το παιδί του. Γιατί όμως τονίζεται η ανάγκη να αγαπηθεί το ΛΟΑΤ παιδί; Τα άλλα παιδιά που δεν περιλαμβάνονται στην αφίσα των ΛΟΑΤ, δεν αξόζουν αγάπη, ή μήπως δεν πρέπει να ξεσηκώσουμε όλον το συρφετό της γενέτειρας παράγκας των θεωριών διακρίσεων φύλλου. Αν θα ήθελε να αποκαλύψει τυχόν προτιμήσεις της, ας έλεγε κάτι με νόημα, π.χ. “… μου αρέσουν τα φυσικώς αρωματισμένα γυναικεία εσώρουχα”. Ενώ στο επάγγελμά της είναι πολύ καλή, στην επικοινωνία της τοποθετήθηκε πλουραλιστικά, με political correctness, που λένε στα πανηγύρια.

  12. Να πας να τα πεις στα φιλαράκια σου τους γιούφτους στον Ορχομενό και αν δεν σε πυροβολούν με τα καλάζνικωφ, να πας ν’ ανάψεις λαμπάδα στην “Παναγία τη Σκριπού”. Βλασταρού, κλαρινομπάζο μήπως είσαι τζιβιτζιλού.

  13. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο “ΨΥΡΙΖΑ”!!! ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΙ’ΟΛΑΣ

Comments are closed.