Γυναικολόγος ξυλοκοπήθηκε από… Αλβανό γυναικολόγο στο νοσοκομείο Γρεβενών

Κοινοποίηση:
1

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ισχυρίζεται πως έπεσε γυναικολόγος του Νοσοκομείου Γρεβενών από συνάδελφό του, ίδιας ειδικότητας, ο οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής.

Ο γιατρός ο οποίος κατάγεται από την Κοζάνη, έπειτα από επικοινωνία με το kozanilife.gr, δήλωσε πως η επίθεση που σημειώθηκε εις βάρος του έγινε αναίτια.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο συνάδελφός του τον έσπρωξε και χτύπησε στη μέση και στο χέρι, ενώ νοσηλεύεται στην ορθοπεδική του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Ο γυναικολόγος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του συναδέλφου του, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι δουλειά είχε Αλβανός σε ελληνικό νοσοκομείο; ρε πάτε καλά; και δεύτερη γενιά να ήταν, χάθηκε Να διορισετε Ελληνα γιατρό;

  2. Μπα, κινήθηκαν οι ελασίτες και συνέλαβαν αλμπανό μετανάστι;;;; πάει, χάλασε ο κόσμος.
    Θα το ακούσει ο νέος υπουργός και θα τους μαλώσει.

  3. ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ !!!! ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!!!

Comments are closed.