Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Πρώην σύντροφος του 39χρονου «σπάει» τη σιωπή της: «Δεν τον δικαιολογώ… »

Κοινοποίηση:
df

Τη σιωπή της «έσπασε» η πρώην σύντροφος του 39χρονου που δολοφόνησε την Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η κοπέλα ήταν επί χρόνια φίλη του δολοφόνου της Κυριακής και σύναψαν σύντομη ερωτική σχέση το 2019, όταν το ζευγάρι είχε χωρίσει για λίγο χρονικό διάστημα. Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ, της είχε πει ότι θέλουν να χωρίσουν γιατί ήταν ερωτευμένος με την Κυριακή.

«Μαζί μου ήταν ήρεμος, δεν είχε δείξει σημάδια… Δεν τον δικαιολογώ γι’ αυτό που έκανε, σε καμία περίπτωση… Δεν έκανε χρήση τότε, ήταν καθαρός. Είχε μπει σε κέντρο και είχε καθαρίσει από ουσίες, όταν είχαμε βρεθεί», δήλωσε και πρόσθεσε:

Μου ζήτησε να χωρίσουμε γιατί ήταν ερωτευμένος με την Κυριακή. Την κοπέλα την είχα δει μια φορά, έδειχναν ερωτευμένοι.

Αναφερόμενη στο παρελθόν του και το οικογενειακό περιβάλλον του, η γυναίκα υποστήριξε ότι ουδέποτε άκουσε κάτι μεμπτό όσον αφορά τις προηγούμενες σχέσεις του και ότι μεγάλωσε σε μια υγιή οικογένεια.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι δεν της είχε πει ότι πάσχει από κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ….ΤΙ ΛΕΕΙ;;;;
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ AΠΟΒΡΑΣΜΑ!
    ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ!

  2. Τα παιδιά στις φυλακές να κάνουν αυτό που πρέπει!

  3. Δεν είναι γυναικοκτονία είναι δολοφονία ανθρώπου, που ήταν γυναίκα. Α! και κάτι άλλο δικαιωματιστικά ανθρωποειδή, γιατί κανείς σας δεν μίλησε όταν ο τζιχαντιστής; δολοφόνος μαχαίρωσε την 23χρονη κοπέλα στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας και καμμιά εικοσαριά αστυνομικοί απλά κοίταζαν από μακριά, μήπως επειδή ο δολοφόνος είναι προστατευόμενο είδος στην ίδια ατζέντα με την δικιά σας ως “επενδυτής”.
    Συλληπητήρια στην οικογένεια της κοπέλας και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο θύμα βίας σε αυτή την χώρα μπανανία.

  4. Τα ναρκωτικά σε κάνουν άλλο άνθρωπο. Δεν ξέρεις τι κάνεις. Αυτοί που τα κουβαλούν στην Ελλαδα δεν φταίνε; Μάλλον είχε γαντζωθεί από την κοπέλα και ένιωσε τρομερά μόνος όταν τον εγκατέλειψε. Δεν τον δικαιολογώ.

  5. Μακάρι να μην ζήση μέχρι την δίκη ας ψωφήση η ας των ψωφήσουν και ο πατέρας του να δωρίσει τα όργανα Του μπας και σωθεί κανείς άνθρωπος πού αξίζει γιατί αυτός ούτε για κοπριά δεν κάνει α! και κάψιμο όχι ταφή και βρομίζουμε την ΜΑΝΑ ΓΗ κάψιμο και μετά την κόπρο τέφρα του να ανοίξουν μία σχάρα υπονόμου και να την πετάξουν μέσα τα σκατά στα σκατά μακάρι και το εύχομαι ολόψυχα από μέρα σε μέρα να ακούσουμε και ένα ευχάριστο.

Comments are closed.