Γυναικάρες που τα σπάνε – Αεροσυνοδοί χωρίς στολή με κορμιά-κόλαση – Σκέτος πειρασμός!

Κοινοποίηση:
kormia

Όπως όλοι οι εργαζόμενοι, έτσι και οι αεροσυνοδοί έχουν μια καθημερινότητα όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι… μακριά από τα αεροπλάνα. Βγαίνουν έξω με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνουν ξεκούραστα βράδια στο σπίτι και ασχολούνται με τα χόμπι τους όταν δεν έχουν βάρδια.

Αυτή την καθημερινότητά τους οι αεροσυνοδοί δημοσιεύουν στα κοινωνικά δίκτυα συχνά – πυκνά ανεβάζοντας φωτογραφίες «χωρίς της στολή» εργασίας όπως λένε οι ίδιες. Ποζάρουν και βγάζουν selfies λέγοντας πως είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας που όμως μπορεί και να τα συναντήσεις στα 30.000 πόδια σε κάποιο σου ταξίδι. Εκεί, βέβαια, θα είναι εν ώρα εργασίας τηρώντας τους κανόνες της δουλειάς τους. Η οποία μάλιστα δεν είναι καθόλου εύκολη. Λίγοι, μάλιστα, είναι αυτοί που γνωρίζουν πόσα χρήματα παίρνει μια αεροσυνοδός. Ή το γεγονός ότι οι αεροσυνοδοί πληρώνονται μόνο κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Δηλαδή δεν πληρώνονται για παράδειγμα όταν στέκονται στην πόρτα και σε καλωσορίζουν στο αεροπλάνο. Αλήθεια γιατί πάντα υπάρχει μια αεροσυνοδός στην πόρτα όταν μπαίνεις και σε χαιρετάει; Είναι μόνο για λόγους ευγένειας; Στην πραγματικότητα υπάρχει άλλος λόγος που συμβαίνει αυτό.

Αν πετύχεις μια αεροσυνοδό εκτός εργασίας, μπορεί να μπορεί να σου αποκαλύψει και άλλα μυστικά του επαγγέλματος που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις. Όπως για παράδειγμα ότι υπάρχει λόγος που έχουν το ένα χέρι πίσω από την πλάτη τους όταν μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο. Για να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι αεροσυνοδοί πλήρως και σωστά στα καθήκοντά τους περνάνε από μια πολύ μεγάλη διαδικασία και προετοιμασία. Υπάρχει πολύ συγκεκριμένη εκπαίδευση. Οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να είναι σίγουρες για τα στελέχη που θα απασχολήσουν. Επίσης πρέπει να είναι βέβαιες κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις.

Όταν, πάντως, τελειώνει το ωράριό τους, οι αεροσυνοδοί φαίνεται πως το απολαμβάνουν και χαλαρώνουν μέχρι την επόμενη πτήση…

aer5 aer4 aer3 aer2 aer1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το νούμερο δύο θα θέλαμε για πρόεδρο της Δημοκρατίας, δυνατό καραμελάκι,και το 4 για πρόεδρο της Βουλής. Το ακούς αλίθωρε εβραιοτσολιά;

  2. Τσιμπούκια ο Τίγρης με σήμα το Λιοντάρι.

  3. Μια τετοια θα θελαμε για Προεδρο Δημοκρατιας και οχι κατι σαυρες οπως η σημερινη γκαβε.χαχαχα

Comments are closed.