Γυναίκα διαμαρτύρεται για σύλληψη και ρίχνει μπουνιά σε αστυνομικό – Της απάντησε με γκλοπιές και μπουνίδια μέχρι που την ξάπλωσε λιπόθυμη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mpoynidia ok

Ξέφυγε λίγο η κατάσταση.

Το βίντεο μας έρχεται από την Ολλανδία και εμφανίζει μια γυναίκα να διαμαρτύρεται για σύλληψη που έγινε πριν λίγα λεπτά, πιθανότατα του φίλου της. Ρίχνει μπουνιά στον αστυνομικό κι εκείνος απαντάει με μπουνίδα και γκλοπιές.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τελικά οι μπάτσοι είναι μπαστάρδια διεθνώς. Για δες και νόμιζα ότι είχαμε την πρωτιά σε μπάσταρδα κωλόπαιδα.

    1. Πως φαινεται οτι σε εχει πηδηξει μπατσος ρε φιλε

  2. Απ’ ο,τι φαινεται παντως απο το βιντεο οι μπατσοι εχουν συλλαβει καποιον μαυριδερο λαθρομεταναστη και η αναρχοαπλυτη φεμινιστρια προσπαθει να τον απελευθερωσει. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  3. Εκει η αστυνομια,οπως και αλλου σε προηγμενες χωρες κανει την δουλεια της και δεν ειναι δημοσια πτυελοδοχεια οπως στη εδω μπανανια.

    1. Αν βρεθείς κάποια στιγμή μόνος σου και τυχαία συναντήσεις δυο (όχι περισσότερους) βρωμιάρηδες μπασκίνες, μην κάνεις παράπονα, θα είναι η αστυνομία που θες, την δουλειά τους θα κάνουν τα παιδιά.

      1. Η αστυνομια που θελω εγω Τ, ειναι η αστυνομια που προστατευει τον Ελληνα πολιτη και κυνηγαει τους λαθρο τους ναρκοκλεπτογυφτους κτλ. Εδω η αστυνομια τωρα αφηνει ολους αυτους και κυνηγαει τον απλο Ελληνα πολιτη. Ασε τις ψευτοδημοκρατικες αποψεις σου λοιπον. Μια Ελληνικη Χωροφυλακη θελω εγω, καταλαβες μεταπολιτευτικε δημοκρατη??

  4. Μπασταρδος μπατσος κοτα και εκει. βαραει τους συμπολιτες του και αφηνει τους λαθρο να αλωνιζουν. Το ιδιο κανουν και εδω…

Comments are closed.