Γυναίκα αναγκάστηκε να αλλάξει αεροπλάνο επειδή είχε… μεγάλο στήθος (φωτό)

Κοινοποίηση:
2-40-740x420

Κατά καιρούς ακούμε ότι κάποιος επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση επειδή ήταν απείθαρχος ή τώρα με τον κορονοϊό επειδή δεν συμμορφωνόταν με τους κανόνες που ίσχυαν το προηγούμενο διάστημα. Η Leia Parker όμως, έγινε… ανεπιθύμητη σε πτήση από το Λας Βέγκας στο Λονδίνο εξαιτίας του… στήθους της!

Το 26χρονο μοντέλο, που περηφανεύεται ότι «έχει το μεγαλύτερο στήθος στο Ηνωμένο Βασίλειο» ισχυρίζεται ότι την έβαλαν να καθίσει στην κουζίνα του αεροπλάνου επειδή οι συνεπιβάτες της παραπονέθηκαν για τα «μεγάλα προσόντα» της.

Η Leia Parker πέρασε τρεις μήνες στις ΗΠΑ και στις 22 Αυγούστου επιβιβάστηκε σε πτήση για το Λονδίνο σε οικονομική θέση αλλά βρήκε το κάθισμα πολύ μικρό.

«Όταν τα καθίσματα είναι μικρά δεν είναι καλό για το στήθος μου και πραγματικά παλεύω για να μην ενοχλώ τους άλλους επιβάτες» δήλωσε στο NeedtoKnow.online, όπως αναμεταδίδει η New York Post.

Αλλά αντί να προσπαθήσουν να προσαρμοστούν, οι συνεπιβάτες του μοντέλου εξοργίστηκαν μαζί της και διαμαρτυρήθηκαν στο πλήρωμα.

«Ήταν απαράδεκτοι μαζί μου. Μία γυναίκα είπε χαρακτηριστικά σε μία αεροσυνοδό ότι ήθελε “αυτό το κορίτσι και τα ηλίθια β…α της να αλλάξουν θέση” και ότι πίεζα τον φίλο της με το στήθος μου αλλά τι να έκανα; Αφού δεν υπήρχε χώρος» είπε η Parker. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 26χρονη, κάποιοι επιβάτες απαίτησαν αναβάθμιση της θέσης τους επειδή ήταν ανυπόφορα στριμωγμένοι από το μεγάλο στήθος της.

Όπως λέει η Parker, το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας -την οποία δεν κατονομάζει- ήταν εξίσου απαράδεκτο και πήρε το μέρος των επιβατών.

Το νεαρό μοντέλο αναγκάστηκε τελικά να αφήσει τη θέση του και να καθίσει στο χώρο της κουζίνας στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, καθώς δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χώρος. «Δεν είχαν άλλες θέσεις και έτσι κατέληξα να περάσω το μεγαλύτερο μέρος της πτήσης σε ένα κάθισμα στην κουζίνα. Ήταν πραγματικά οδυνηρό» λέει χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο με το μεγάλο στήθος λέει ότι μόνο μία αεροσυνοδός της φέρθηκε σωστά, προσφέροντάς της μαξιλάρια για να περάσει κάπως πιο άνετα το 10ωρο ταξίδι με το αεροπλάνο.
Η Parker διαμαρτυρήθηκε στην αεροπορική εταιρεία για την απαράδεκτη εμπειρία της στην πτήση, αλλά λέει ότι δεν έχει λάβει ακόμη κάποια συγγνώμη.

0_PAY-I-was-forced-to-sit-away-from-other-passengers-on-flight-because-my-BOOBS-are-too-big-reveals-mod 2-40-740x420 0_PAY-I-was-forced-to-sit-away-from-other-passengers-on-flight-because-my-BOOBS-are-too-big-reveals-mod.jpg45τ4τ54 0_PAY-PA-Real-Life-Leia-Parker-32NN

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τι χαμογελαει το τσοκαρο με τοσο βαρος μπροστα της?? αργοτερα που θα μεγαλωνει και θα εχει προβληματα υγειας να δουμε τι θα κανει…

Comments are closed.