“Γυμνή” μεταγραφή στο ναό της αμαρτίας. Η πολυτάλαντη μούσα του θρύλου Τόλη Βοσκόπουλου, πρώην “σύμβουλος” του πολιτικού αλήτη, Γ.Παπανδρέου, πρόεδρος του…ΕΟΤ! Προσωπική επιλογή Μητσοτάκη για να εξυγιάνει τον βούρκο! Οι καυτές φωτο της καριέρας της Άντζελας, θα σας πείσουν!

Κοινοποίηση:
1.indd

opisthofyllo2

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό  ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της τελευταίας εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό μηχανισμό και έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου.

 -Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 και με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.

teaser-exofillo2-8

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

Ευχαριστούμε θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΤ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ
    Εδώ ΠΑΣΟΚ, εκεί ΠΑΣΟΚ, που είναι το ΠΑΣΟΚ; Ε, λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ είναι παντού και επί της Νουδούλας!

    Έτσι, πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, σύμφωνα με σχετική δήλωση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη – κατόπιν εντολής Μητσοτάκη: «Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη».

    Θυμίζουμε στα κορόιδα που ψήφισαν την Νουδούλα, για «να πάρει αυτοδυναμία και να μην έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ», ότι η λεγάμενη ήταν βουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ από το 2004, επανεξελέγη το 2007, το 2009 και τον Ιούνιο 2012, ενώ στις 6 Οκτωβρίου του 2009 τοποθετήθηκε υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό, από την κυβέρνηση Jeffrey!

    Να την χαίρονται οι… <<<<<>>>>>>

  2. Μισες δουλειες κανετε,βαλτε και τις φωτογραφιες της Γκερεκου στο γιωτ του Βαρδινογιαννη τοτε που τον ειχε χωρισει απ την γυναικα του.

    1. Μέσα στο μυαλό μου είσαι; Καθόμασταν δίπλα δίπλα στα μπουζούκια τότε που τραγουδούσαν οι θείες (Γκραιη, Πάνου κτλ με την Κωνσταντίνα) τα φώτα ήταν κλειστά στο μαγαζί κάπου στην παραλιακή των Αθηνών (Σαλονικιά γαρ δεν τα θυμάμαι Ποσειδώνιο νομίζω το 1994) ανάβουν τα φώτα δίπλα μου στο τραπεζι η Άντζελα… βρε καλώς την κοκονα λέω… και μετά να τα υπουργιλικια…. τέτοια χαζή είμαι εγώ κάθισα με τον αεροπορο και τον παντρεύτηκα και καθαρίζω πατάτες τώρα αχαχαχαχ

  3. Όποιος αρσενικός δεν έμπαινε, είναι ψυχικά άρρωστος..

  4. Τι να πει κανείς.Έχει τόσα άτομα εκεί έξω με πραγματικά προσόντα και πραγματική ανάγκη για δουλειά.

    Μετά βρίζαμε την Αχτσιόγλου και τη Νοτοπούλου επειδή θεωρούσαμε ποταπό που ξεκίνησε σαν καθαρίστρια.
    Απέμεινες ο μοναδικός Στέφανε να κρίνεις την κυβέρνηση.Καλά πόσα 20χίλιαρα έχουν μοιράσει που είπε και εκείνος ο “τραμπούκος” από τα Χανιά.

Comments are closed.