Γρηγόρης Πετράκος: Τι δήλωσε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 – «Έχουμε επίσημα δικτατορία»

Κοινοποίηση:
grigoris-petrakos-26-10-2021-2

Ο Γρηγόρης Πετράκος με αφορμή το νέο μέτρο της κυβέρνησης για την επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ανέβασε ένα νέο βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στο οποίο λέει μεταξύ άλλων ότι «έχουμε επίσημα δικτατορία».

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Tους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι», είπε ο Γ. Πετράκος.

Και πρόσθεσε: «Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Από ποιους θα παίρνει τα 1200 το χρόνο???
    Μετά την ανακοίνωση,χιλιάδες άτομα απ’ την ομάδα αυτή,έτρεξαν να κλείσουν ημερομηνία….
    Δεν είναι λίγα τα 100 το μήνα,ιδίως αν έρχονται να πληρώνονται μαζεμένα….
    Δυστυχώς ένα ένα τα κάστρα πέφτουν…
    Πάμε στους παρακάτω….
    Εμένα προσωπικά δεν με αφορούσε ούτε στο ελάχιστο το θέμα του μπολιασμου,δεν το σκεφτόμουνα καν….
    Και με έβαλε με το ζόρι να το σκεφτώ ο μητσομαλακας….

  2. Ηλίθιε (kon077) , επειδή δεν το ψάχνεις εσύ και θέλεις να είσαι υπόδουλος και πειραματόζωο δεν πάει να πει ότι πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι άνθρωποι.
    Τι να σου πω καημένε, σε λυπάμαι!!!

  3. Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη φορά εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, όπως υπήρχε την προηγούμενη φορά με τους υγειονομικούς. Τι συνέβη; Δεν ζητήθηκε ή ζητήθηκε και η Επιτροπή αρνήθηκε (προφορικά πάντα); Μπορείτε να το διερευνήσετε; Ότι από τα δύο συμβαίνει, υπάρχει πολιτικό θέμα, ίσως και νομικό, μιας και έχει δημιουργηθεί προηγούμενο (και ασχέτως αν κανείς θεωρεί συνταγματικες τις υποχρεωτικότητες ή όχι).

  4. Οι μεταλλαγμένοι γιατί συμμετέχουν και σχολιάζουν……Άντε να τρέξετε για την τρίτη δόση, άντε γρηγορείτε!!!!!!!!

  5. Δεν πειράζει τα πράγματα είναι απλά υπάρχει επιδημία η πανδημία όπως θέλετε πείτε το . Η θεραπεία η η πρόληψη υπάρχει (το εμβόλιο ). Οσοι ζουν στον Μεσαίωνα και βλέπουν φαντάσματα ας πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Λες και πριν κάθε εμβόλιο που έκαναν στη ζωή τους η στα παιδιά τους ήξεραν αν έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες από πριν. Αίντε βόδια ξυπνήστε!!

    1. Ηλίθιε (kon077) , επειδή δεν το ψάχνεις εσύ και θέλεις να είσαι υπόδουλος και πειραματόζωο δεν πάει να πει ότι πρέπει να το κάνουν και οι άλλοι άνθρωποι.
      Τι να σου πω καημένε, σε λυπάμαι!!!

      1. Είστε ειδικός κύριε ; Υφηγητής της φαρμακολογίας ίσως ; Λέκτορας της μικροβιολογίας μήπως ; Επίκουρος της ανοσολογίας maybe ; Ή μήπως αναπαράγετε τους στοχασμούς του Μπάμπη του υδραυλικού, της κυρα Κατίνας της καφετζούς και του Μήτσου του ταξιτζή ; Τοποθετηθείτε επιστημονικά κύριε, καθώς το ότι τελειώσατε το πανεπιστήμιο της ζωής (ίσως με άριστα) καθώς και η άποψή σας, που πέρα από προσωπική σας, μας είναι παντελώς αδιάφορη, ενώ ουδέν το χρήσιμο παράγει ……

      1. Παρομοίως και εσύ !! Mπορεί και να σου αρέσει κιολας!!

  6. μπραβο σου γρηγορη πετρακο υπαρχουν ακομα ανιρωποι και οχι ερπετα

  7. Ο/Η οι άθλιες κοινωνίες φαίνονται απο τον σεβασμό στους πιο αδύναμους λέει:

    οι ύαινες την πέφτουνε πάντα στους πιο αδύναμους…
    και η μεγαλύτερη πλακα είναι οτι,…. Ο *Π@@ΣΤΗΣ* Ο *ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ* ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ! ! ! ! ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ! ! ! ! ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΟΙΟΟΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΔΟΥΛΑΑΑΑΚΙΑΑΑ ! ! ! !

  8. Δικτατορία έχουμε από τον Μάρτιο του 2020, δεν αντιδράσαμε γιατί νομίζαμε ότι όλο αυτό θα τελειώσει είτε αν ακολουθήσουμε τις εντολές του lockdown είτε αν εμβολιαστούμε, σήμερα η γριά αλεπού ο Φάουτσι μας είπε πως η ζωή μας από εδώ και πέρα και για πάντα θα είναι κάπως έτσι, πλέον είναι καθαρά στο χέρι για το πως θα αντιδράσουμε, ιστορικά αναφέρω πως όλα αυτά τα δικαιώματα που μας αφαιρέθηκαν είχαν κατακτηθεί από τις προηγούμενες γενιές με αίμα, για την ακρίβεια με πολύ αίμα, αίμα αγωνιστών για την ελευθέρια αλλά και μπόλικο αίμα εχθρών. Η ιστορία έχει αποδείξει πως ότι έχει κερδηθεί με αίμα και χαθεί δύσκολο να επανακτηθεί χωρίς αίμα.

  9. Απο τοτε που πηγε στο Τραγκα χαμηλωσε τους τονους. Πολυ υποτονικο τον βλεπω τον επαναστατη . Μονο Χιος!

  10. 1200 ευρω το χρονο απο τους συνταξιουχους θα παιρνει.Επισης δεν θελει να πληρωνει κανεναν ουτε γιατρους ουτε νοσηλευτες ουτε πυροσβέστες θα υπαρχουν μονο εθελοντες για πλημμυρες κ φωτιες

  11. Ποιος τον ρωτησε?
    Στέρεψε απο στίχους μουσική κ θέλει ν ναι κάπως στην επικαιρότητα?
    Αν είχες δικτατορία δεν θ καθοσν βραδιάτικα στο παγκακι…..hello?

    1. αυτος ο πετρακος τι επαγγελεται??εκτος απο συζυγος της παπαθωμα??ασε μας ρε πετρακο με τις αμπελοφιλοσοφιες σου…που σε πηρε ο πονος για τα δικαιωματα των ηλικιωμενων…για αυτους που χαροπαλευουν στις μεθ επειδη επηρεαζονται απ τις ασυναρτησιες τις δικες του κ μερικων αλλων γραφικων δεν εχεις πει κουβεντα…ουτε για τους δυστυχεις που ψαχνουν εναγωνιως μεθ για αλλους λογους εκτος κορωνα αλλα ειναι κατηλλειμενες οι κλινες κατα συντριπτικη πλειοψηφια απο 60 + ανεμβολιαστους…ληξτο πια, η πραγματικοτητα σ εχει ξεπερασει…

Comments are closed.