Γραβάτες δεν φοράνε αλλά Gant και polo στο Φούλ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
IMG_1911

Επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παίρνει μέρος – μαζί με άλλα μέλη του κόμματος – στην μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου.

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία συμμετέχουν επίσης η Ρένα Δούρου, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Παππάς, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου,η Αννα Βαγενά, ηΟλγα Γεροβασίλη και Γιάννης Μπαλάφας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ???? ΝΑ ΓΕΛΑΣ Η ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΟΥΤΡΟ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΝΤΑΗΣ ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ Ο ΠΙΛΑΦΑΣ ΕΕ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ !!!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ!!!

  2. Μια συμμορια απλυτων βρομιαριδων μπολσεβικων ολη η σαβουρα του πολιτικου μας συστηματος,συχαινεσαι και που τους βλεπεις,σκετη εμετιλα μαζι με τα πανο τους.”ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΑ” γραψτε καλυτερα ρε κοπροι γιατι ειστε ολοι σας Ανθελληνες και Μισελληνες και μισειτε οτιδηποτε ειναι Ελληνικο Πατριδα.Θρησκεια,Ιστορια,Σημαια,και Οικογενεια, Αι σιχτιρ ξεφτιλισμενοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Για τα πανυγυρια ειναι τα παιδακια.ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΤΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ.ΟΥΣΤ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ.

  4. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ…ΤΟΥ ΛΙΓΔΙΑΡΗ!!! ΛΙΓΔΩΣΕ Τ’ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ’ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΙΑ!!! Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ??? ΕΒΑΛΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΕΙΠΕ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΠΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!

Comments are closed.