Γράφει ιστορία ο απίστευτος Νόβακ Τζόκοβιτς! Κατέκτησε και το έκτο ATP Finals στην καριέρα του!

Κοινοποίηση:
Νόβακ Τζόκοβιτς

 

Αποφασισμένος να βάλει το όνομά του δίπλα σε κάθε ρεκόρ δείχνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που έγραψε ξανά ιστορία.

Ο σπουδαίος Σέρβος πρωταθλητής επικράτησε χωρίς δυσκολία του Κάσπερ Ρουντ με 7-5, 6-3 στον τελικό των ATP Finals και κατέκτησε τον έκτο τίτλο της καριέρας του στον θεσμό.

 

Με αυτό έγραψε ιστορία, αφού ισοφάρισε το ρεκόρ περισσότερων κατακτήσεων που είχε ο Ρότζερ Φέντερερ, επίσης με έξι τρόπαια.

Επίσης, ο Νόλε έγινε ο γηραιότερος κάτοχος του τροπαίου, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ που είχε από το 2011 ο Φέντερερ, όταν το κατέκτησε σε ηλικία 30 ετών.

Πέρα από τα ρεκόρ, όμως, ο Τζόκοβιτς θα προσθέσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στους λογαριασμούς του. Συγκεκριμένα, ως νικητής του τίτλου χωρίς να γνωρίσει ήττα θα κερδίσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και 1500 πόντους στην κατάταξη της ATP.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?

  2. καλα κανει….. μπραβο του……. πολυ καλος…. μονο στην μελβουρνη δεν τον θελουμε…. εμεις οι ανεμβολιαστοι και οι εμβολιασμενοι, γιατι σε αυτο θιγοντε και οι εμβολιασμενοι, τα πολιτικα ζωα που σπρωχνουν τα πραγματα σιγα – σιγα να γινουν οπως ειναι και στο ελλαδισταν νομιζουν οτι με σωστο μαρκετινγκ θα μας κοιμοισουν……. ο κοσμος αρχιζει και ξυνιζει παλι…… με αυτα που κανουν……… χαιρετισμους στον χρυσοβαλαντη…..

  3. Τους έχεις ξεφτιλησει ο ανεμβολιαστος χαχαχα

Comments are closed.