Γουίλ Σμιθ: Κόσμος μαζέυει υπογραφές για να πάψει να ακούει για την προσωπική του ζωή!

Κοινοποίηση:
jada-and-will

Σε παγκόσμια πλατφόρμα για «αλλαγές» μαζέυουν υπογραφές όσα άτομα δεν θέλουν να ξανα ακούσουν πληροφορίες για την ερωτική ζωήκαι τον πολυτάραχο γαμό του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Με τίτλο «Σταματήστε να παίρνετε συνέντευξη από τον Γουίλ και την Τζέιντα Σμιθ», η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από τον Dexter Morales στις 26 Νοεμβρίου 2021. Στόχος του να μαζέψει αρκετές χιλιάδες υπογραφές, ώστε να σταματήσει η διάχυση πληροφοριών για τη ζωή του 53χρονου Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν πολύ ελεύθερα όρια στη σχέση τους.

Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει πάνω από 11.300 άτομα. Οι υπογραφές είναι πολλές, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως, όποιος θέλει να υπογράψει, θα πρέπει πρώτα να πληρώσει 3 ευρώ.

Τα σχόλια είναι διασκεδαστικά. «Στο τελευταίο τρίμηνο έμαθα περισσότερα για αυτήν την οικογένεια, από όσα έμαθα τα τελευταία 10 χρόνια» έγραψε ένας hater του ζευγαριού. «Σιχάθηκα να ακούω τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή» σχολίασε κάποιος άλλος. «Είναι εξαντλητικό. Βλέπω παντού τα ονόματά τους. Βαρέθηκα το πόσο αλλόκοτοι είναι. Κάντε το να σταματήσει».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γουίλ Σμιθ κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του. Από τότε έχουμε μάθει περισσότερα από όσα θα θέλαμε για την ερωτική του ζωή. Για παράδειγμα, το ότι «από τους πολλούς οργασμούς έπαθε ψυχοσωματικά», θα ήταν καλύτερο να μην το είχαμε ακούσει. Ακόμη, μοιράστηκε τη φαντασίωσή του να έχει πολλές συντρόφους ταυτόχρονα.

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, αν και έχει δώσει μία μόνο συνέντευξη, τα είπε όλα σε αυτήν, όπως το ότι ήταν εθισμένη στο πορνό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Που υπογράφουμε για να σταματήσουν τα δικά μας τα ελληνικά γίδια οι σελεμπριτι να μας τα κάνουν Ζέπελιν με την προσωπική τους ζωή;;;;;;;;;;;;;;;;; Της υπογραφής το κάγκελο θα γινόταν…..

Comments are closed.