Γνωστό “παπαγαλάκι” του συστήματος “ξαναχτυπά” – “Παρανοϊκοί” όσοι γονείς δεν θέλουν τα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα..

Κοινοποίηση:
african_grey_parrot_profile_by_souzay-d48ho83

Δεν χάνει την ευκαιρία ο γνωστός ¨παπαγάλος” του συστήματος Γιάννης Πρετεντέρης, να σχολιάζει στα soacial media και να προσπαθεί να δημιουργήσει αίσθηση για να βγει από την αφάνεια που έχει περιπέσει.

Είναι ο ίδιος που πέταγε μπουκάλια σε διαιτητές σε γήπεδα μπάσκετ σαν κοινός χουλιγκάνος, αλλά και ο ίδιος που παραδέχτηκε δημόσια ότι μας είχε “φλομώσει” στα ψέμματα την εποχή των μνημονίων. Αυτό βέβαια που δεν μας είπε είναι γιατί και με ποιο αντάλλαγμα.

Για να μη χάσει λοιπόν την ευκαιρία να δημιουργήσει “θόρυβο” γύρω από το όνομά του, αναφέρθηκε στην περίπτωση των γονιών που έστησαν σελίδα στο facebοοκ ενάντια στην απόφαση για τη χρήση μάσκας στα σχολεία, με αποτέλεσμα να διώκονται ποινικά, και ούτε λίγο, ούτε πολύ τους αποκαλεί παρανοϊκούς.

Ερώτηση : Εδώ δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα ;

118087361_669605893936732_5993900205999549779_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο κύριος Πρετεντερης φένετε ότι έχει ξεχάσει την βασική αρχή της δημοσιογραφιας περί αντικειμενικοτιτας και ελευθερίας της σκέψης και της έκφρασης. Καλό θα ήταν να ξανά καθίσει στα θρανία για να τα ξανά θυμηθεί. Επίσης υπάρχει και η ευθύνη της προσωπικής υγιεινής του κάθε πολίτη σε ολόκληρο των κόσμο. Ας αποφασίσουμε εμείς τι θέλουμε να κάνουμε και όχι αυτοί για εμάς… Στο κάτω κάτω όλα αυτά που μας λένε είναι προτάσεις τα οποία τα επιβάλλουν με την απειλή του προσθηματος.

  2. ΜΑ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΚ@ΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΕΛΟΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ?????

  3. υπαρχει κατι να προστατεψει τΙ ΡΟΔΕΛΑ ΑΧ ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,,,,,

  4. Οταν εισαι Μ@Λ@Κ@Σ απο κουνια, τι να σου κανει η δημοσιογραφία και τα σοσιαλ μιντια

  5. δυστηχως δεν υπαρχει μεχρι στιγμης κατι να προστατευει την κοινωνια απο τετοιους σαν και σενα που μονο ζημια κανουνε κυριε

Comments are closed.