Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: “Σκηνοθέτης μου ζήτησε να πάρω ένα αντικείμενο και να…”

Κοινοποίηση:
720_789361_06f01f5c99-954f2876ded6329d

Για τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Γιάννης Απέργης στο περιοδικό Λοιπόν και τη Μαρία Σοφιανού. Επίσης, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για έναν σκηνοθέτη και τη συμπεριφορά του απέναντί του.

Καταγγελίες στο θέατρο. Είχε πέσει κάτι στην αντίληψή σου;

Ως νέος ηθοποιός, έχω φυσικά τη γνώμη μου αλλά δεν ξέρω αν έχω ολοκληρωμένη άποψη για όλα αυτά. Ως θεατής όμως, σε όλο το συγκλονιστικό που συνέβη, μπορώ να πω ότι όλες αυτές οι γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν, είναι πιο άντρες από τους άντρες.

Χαίρομαι πάρα πολύ που το τόλμησαν, φοβερό θάρρος, εγώ μπορεί να μην έβγαινα να μιλήσω. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Με χαροποιεί πολύ, που αυτές οι γυναίκες, γκρέμισαν αυτό το κάστρο, που είχαν φτιάξει οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, χρόνια τώρα.

789361_dd88bbb5c6-b867c638dd9cb110

Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει και κάποια στιγμή ο καθένας πληρώνει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο αυτά δεν γίνονται μόνο στον χώρο του θεάτρου και πρέπει να το λέμε.

Εσύ έχεις βιώσει κάποια άσχημη συμπεριφορά;

Μια φορά με έναν σκηνοθέτη αλλά σηκώθηκα και έφυγα αμέσως.

Τι είχε συμβεί;

Μου είχε δώσει τον ρόλο για μια κωμική ταινία και ξαφνικά μου ζήτησε να πάρω ένα αντικείμενο και να κρύψω τα επίμαχα σημεία γιατί ήθελε και καλά να δει πως μπορώ να αυτοσχεδιάσω. Του απάντησα αμέσως ότι ακόμα καλά καλά δεν έχω παίξει στο θέατρο και θα σου δείξω γυμνό; Και σηκώθηκα και έφυγα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ολοι το παίζουν πως παρενοχλήθηκαν, αλλά δεν λένε ονόματα. Οπότε προς τι οι καταγγελίες? Απλά για να γίνουν γνωστοί?

  2. καλά τα είπε , οι γυναίκες φέρθηκαν καλύτερα απο τους άντρες .Δεν βγήκε ούτε ένας άντρας να κατηγορήσει μια θείτσα που εκμεταλεύται νεαρούς.

Comments are closed.