Γνωρίζει κάτι παραπάνω ο “ποιητής”; Καθηγητής Βατόπουλος: «Να συνηθίζουμε τη μάσκα γιατί και ο κορωνοϊός να φύγει, μπορεί να έρθει κάτι άλλο»

Κοινοποίηση:
1

Θα μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες αρκετά χρόνια, αν δεν τηρηθούν με ευλάβεια τα νέα περιοριστικά μέτρα που τίθενται σε ισχύ από σήμερα, αλλά ίσως όχι για να αντιμετωπίσουμε μόνο τον κορωνοϊό!!!

 

Τη συγκλονιστική αυτή δήλωση έκανε ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Άλκης Βατόπουλος, ο οποίος συνέστησε στους πολίτες να συνηθίσουν τη χρήση της μάσκας. «Και ο Covid-19 να φύγει, μπορεί να έρθει κάτι άλλο σε δύο τρία χρόνια! Πρέπει να μπει στη ζωή μας ένας τρόπος υγιεινής, που περιλαμβάνει και τη μάσκα» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Τι θέλει να μας πει ο “ποιητής”;

Ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας έκρουσε τον κώδωνα ,λέγοντας. «Στόχος είναι να καταφέρουμε να ελαττώσουμε τη μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάθε μέτρο λαμβάνεται γι’ αυτόν τον σκοπό. Όσο περισσότερο πειθαρχήσει ο κόσμος τόσο θα μειωθεί η πιθανότητα ενός νέου lockdown» ανέφερε και απηύθυνε έκκληση σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να φορούν μάσκες ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ποια θα ήταν η κατάσταση αν δεν είχαμε πάρει μέτρα. Αν δεν είχαν ως τώρα επιβληθεί οι αναγκαίοι περιορισμοί, θα είχαμε χιλιάδες κρούσματα. Το ότι έχουμε τον αριθμό που έχουμε τώρα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία», είπε σχετικά με την αποδοτικότητα των μέτρων.

Αναφερόμενος, τέλος, στα κρούσματα που παρουσιάστηκαν σε διάφορα σχολεία της χώρας λίγες μόνο ημέρες μετά το άνοιγμά τους, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για μολύνσεις που έγιναν εντός των αιθουσών. «Μακάρι να μπορούσαν να γίνουν περισσότερες σχολικές τάξεις και μικρότερα τμήματα. Άρα, ο σχεδιασμός έγινε με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν» κατέληξε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτος τώρα νομίζει ό,τι το μουστάκι τον κάνει άντρα?!

  2. Βατόπουλε… λυπάμαι γιατί κάποτε σε είχα ”προϊστάμενο” σε ιδιωτικό κέντρο υγείας και σε θεωρούσα (όχι μόνον εγώ, σχεδόν όλοι!) ”άνθρωπο” και ”γιατρό-λειτουργό”. Προφανώς πήρες κι εσύ ”πολλά” και μεταλλάχθηκες… γιατί ”τότε” είχες άλλες ”θεωρίες” περί ”ιο -φοβίας” και στημένων παρτίδων στο χώρο της υγείας με σκοπό την τρομοκράτηση του κόσμου… Πολύ θα το ‘θελα να σε είχα ηχογραφήσει τότε και να στα βάζω τώρα να ακούς τα λόγια σου! ΞΕΦΤΙΛΑΣ κι εσύ…! ΚΡΙΜΑ… ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!

  3. Τη μάσκα βατοπουλε να τη φοράς εσύ εμείς κυκλοφορούμε όπως μας έφτιαξε ο καλος θεούλης χωρίς προσωπικές.

Comments are closed.