Γλυκά Νερά: Την Τρίτη στις 10:00 απολογείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι είπε ο δικηγόρος του

Κοινοποίηση:
spyroy

Από το γραφείο εισαγγελέα και ανακριτή πέρασε ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (22.06) στις 10:00 το πρωί όπως ανέφερε ο δικηγόρος του.

Προθεσμία για να απολογηθεί, ως την Τρίτη (22.06) στις 10:00 το πρωί, πήρε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.
Ο 33χρονος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18.06) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου πέρασε διαδοχικά από το γραφεία του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και του ανακριτή.

Εκεί, ζήτησε και πήρε προθεσμία έτσι ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο δικηγόρος του, λίγο πριν εξέλθει από το γραφείο του ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστήριξε πως δεν θα γίνει καμία δήλωση από πλευράς του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, θα μελετήσουν τη δικογραφία για να ετοιμάσουν το υπόμνημα και την απολογία του 33χρονου. Μάλιστα, ανέφερε πως τότε θα μπορεί να πει περισσότερα, επαναλαμβάνοντας πως δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η μάνα της κοπέλας φαίνεται ότι τον συμπαθούσε πολύ. Σε τί οικονομική κατάσταση είναι οι γονείς της; Αν ειναι πολύ φτωχοί μήπως η μάνα πούλησε κατά κυριολεξία το παιδί της στον εύπορο γαμπρό και αυτός το δικό του παιδί; Πού, πώς την γνώρισε την κοπέλα;

  2. Κακώς δόθηκε και προθεσμία. Τον πήρε τον χρόνο του τόσες μέρες.

Comments are closed.