Γλυκά Νερά – Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους: Το σκυλί δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά

Κοινοποίηση:
rot

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια του βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από επίθεση που δέχθηκε, την περασμένη Πέμπτη, από ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό» φέρεται να είπε στην κατάθεση του ο πατέρας, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο σκύλος μεγάλωσε για οκτώ χρόνια με τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας και έπαιζε μαζί τους.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας» υποστήριξε –σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN- o πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι η μητέρα γέννησε με κίνδυνο της ζωής της πριν από δύο μήνες το κοριτσάκι που τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει και του έδωσε το όνομα Βαρβάρα.

Η οικογένεια είχε αποκτήσει και δύο αγόρια και πριν από οκτώ χρόνια οι γονείς αποφάσισαν να εντάξουν στην οικογένεια το θηλυκό ροτβάιλερ, δίνοντάς του το όνομα «Βερόν».

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εντόπισε ο ιατροδικαστής που έκανε σήμερα την νεκροψία – νεκροτομή στο δύο μηνών παιδάκι που κατασπάραξε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η πιθανότερη αιτία θανάτου του βρέφους ήταν οι κακώσεις στο κεφάλι όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και σε έπιπλα.

Η μητέρα του παιδιού από την πρώτη στιγμή περιέγραψε στους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ τα δραματικά λεπτά όσων διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι, όταν ο σκύλος έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού, μπήκε στο σπίτι κι άρπαξε με τα δόντια του το μωρό, το οποίο βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Αυτα τα σκυλια πρεπει να ειναι στην Αυλη και ναχουν και το σπιτακι τους και οχι φιλια στο στομα ουτε μεσα στο Σπιτι γιατι δεν Αστειευονται Το λεω απο experience.Εσυ δεν θελετε λυπηση κλωτσιες θελετε

  2. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ Η ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ????? ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!

  3. Γνώμη μου είναι πως το σκυλί πήγε να σώσει το μωρό από την μανα! Η μάνα του το χτυπούσε από κατάθλιψη! Το μωρό δεν ειχε δαγκωματιές ούτε πέθανε από δαγκώματα!!!! Αν ήθελε αυτο το συγκεκριμένο σκυλί να σκωτβση θα το είχε κάνει με την μια!!! Κάτι άλλο παίζει σε αυτήν την περίπτωση….

    1. Καλή ιδέα, ζήτα να στον δώσουν να τον πάρεις σπίτι σου. Και γαμώ τα σκυλιά, αυτό κι εσύ….

  4. Όπως πάντα οι χυδαίες σκυλομανες προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με Φαίδρα επιχειρήματα,και αποκαλώντας τους μη έχοντες κατοικίδια,χωρίς να σημαίνει πως τα μισούν,δολοφόνους κι άλλα πολλά όμορφα.

  5. Ίσως τα τρια αλλα παιδια ηταν ηδη μεσα στην οικογενεια οταν ήρθε το σκυλί. Δηλαδη το σκυλί γνώρισε την οικογενεια με τα τρια παιδια, ενω το καινουργιο μωράκι ηταν κατι ξενο για το σκυλί. Προφανώς τα σκυλια δεν μπορούν να καταλαβουν πως το καινούργιο μωρακι ειναι μέλος της οικογένειας και το βλέπουν σαν ξενο σώμα, αρα πρεπει να προστατευτεί η οικογενεια απο αυτο το ξενο σώμα. Δηλαδη, μπορει το σκυλί να εκανε την δουλεια του, που ειναι να προστατέψει την οικογενεια που γνώρισε, απο κατι ξενο που ιςως το θεωρεί απειλή και κίνδυνο. Δεν ξερω, αλλα νομιζω πως κάπως ετςι θα ενοιωσε το σκυλί και έδρασε ανάλογα. Βρήκε μια ευκαιρια να …εξαλείψει…. τον κίνδυνο για την οικογενεια που προστατευει, που ηταν το μωράκι. Ιςως ετςι να το είδε. Παντως πολυ κρίμα να χαθεί ενα μωρακι με αυτον τον τροπο.

  6. Δεν καταλαβαίνουν ρε φίλε. Τα πράγματα είναι τόσο απλά έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις, δεν ξέρω τι παριστάνουν. Τι δουλειά έχει ένας άνθρωπος να ρισκάρει τι ζωή του ίδιου του παιδιού του για μάθει με τον χειρότερο τρόπο ότι αυτά τα σκυλιά έχει φροντίσει η ίδια φύση να τα κάνει δολοφονικές μηχανές. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος ρε φίλε για να βαζει το καπρίτσιο πάνω από την ζωή του παιδιού του; ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ; και συζητάμε αν φταίει η όχι ο σκύλος και αν πρέπει να θανατωθεί η όχι. Φυσικά και δεν φταίει ο σκύλος αλλά θα πρέπει να θανατωθεί. Ποιος νοήμον άνθρωπος με σώας τας φρένας θα έπαιρνε στο σπίτι αυτόν το σκύλο ξέροντας αυτό που έχει κάνει; Αλλά αυτοί οι σκυλολαγνοι ειναι τόσο βλαμενοι που θα το καυχιοντουσαν κιόλας. Τον βλέπεις αυτόν τον σκύλο; έχει κάνει κομμάτια 2 μηνών βρέφος θα λένε.

  7. Απο μυαλο ντιπ κατα ντιπ κουκουτσι, βρε βλακα δεν ειναι το μοναδικο περιστατικο με αυτα τα ….”σκυλακια” συνεχεια για πιτ μπουλ σκοτωσε,ροτβαϊλερ εφαγε και εσυ ρε αγραμματε δεν εχεις διαβασει τιποτα,δεν εχεις καταλαβει τιποτα ,ποσα εντυπα εχουν γραψει για την επικινδυνοτητα αυτων των σκυλων,ιδιως οταν εχετε μικρα παιδια στο σπιτι και εσυ ρε ανοητε με μωρακι 2 μηνων το εχεις και κυκλοφορει ελευθερα μεσα στο σπιτι χωρις τουλαχιστον ενα φιμωτρο,κανονικα για αυτη την εγκληματικη σου επιπολαιοτητα στην φυλακη ρε γιατι εκει σου αξιζει,που εχεις το θρασος και μας λες οτι ο σκυλος σου δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο ???? αγνοωντας γιατι σκυλι δολοφονο προκειται ,ανοητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Κανετε τραγικο λαθος φιλοζωοι των οπισθιων, δεν ξερετε την τρυφλα σας δεν μπορειτε να καταλαβετε τα λογικα τα στοιχειωδη. Ολα τα σκυλια μπορει να δαγκωσουν,ολα τα σκυλια μπορει να αγριεψουν αλλα!!! Αλλα ξαναλεω…. Δεν εχουν ολες οι ρατσες χαραγμενο βαθια στο dna τους το δολοφονικο ενστικτο. Ενα σεττερ ενα ποιντερ ενα κοκκερ ενα επανιελ ενα μαλτεζακι ενα τσιουαουα κτλ κτλ μπορει να δαγκωσουν αλλα ως ενα βαθμο φτανει η αγριαδα τους. Ρατσες ομως οπως τα ροτβαιλερ τα ντοπερμαν τα μαστιφ οι Ελληνικοι ποιμενικοι τα πιτμπουλ και καποιες ακομα ρατσες εχουν τοσο βαθια χαραγμενο στο dna τους το αγριο ενστικτο που καμια μα καμια εκπαιδευση δεν τους το βγαζει. Ξυπνηστε επιτελους, μην κανετε τα παντα ισια και ομοια. Δεν συμπεριφερονται ολες οι ρατσες το ιδιο!!! Ειστε μονοι?? Παρτε ενα σκυλι τετοιο αμα θελετε…Εχετε οικογενεια?? Μακρια απο αυτες τις ρατσες, και παρτε ενα σκυλι απο τα πιο πανω που εγραψα… Αιντε γιατι μας ζαλισατε με τις αηδιες σας περι εκπαιδευσης και περι ολα τα σκυλια ειναι ιδια και φταινε οι ανθρωποι…

  9. ΜΠΡΑΒΟ ELETRA, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ , ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΥΣΤΕΡΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ, ΑΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΪ ΚΑΙ ΝΕΡΟ………….

  10. Είναι ένα πολεμικό σκυλί. Μια ράτσα εκπαιδευμένη αιώνες να δαγκώνει ανθρώπους είτε για φύλαξη είτε ακόμη και στο πόλεμο…. Τα ένστικτα δε σβήνουν έτσι εύκολα….

    Κατά τα άλλα, το κλασσικό μελό κάθε φορά που ακούμε για ένα φρικαλέο έγκλημα είτε από άνθρωπο είτε από σκύλο: “δεν είχε φερθεί ποτέ έτσι στο παρελθόν, ήταν καλό παιδί/σκυλί, πέφτω από τα σύννεφα”…

  11. Τα σκυλιά είναι σαν τα παιδιά και μένουν πάντα παιδιά μόνο που δεν είναι απαιτητικά ούτε ανυπακουα.Αλλα την ευθύνη των πράξεων τους την έχουν πάντα οι γονείς -ιδιοκτήτες .Αν ένα παιδάκι πάρει ένα μαχαίρι και σκοτώσει το αδερφάκι του δεν θα φταίει το παιδάκι αλλά ο γονέας που δεν τα πρόσεξε και δεν εξηγησε ποτε στο παιδί του ότι το μαχαίρι είναι επικίνδυνο .Δεν θα κάνουμε ευθανασία στο παιδί έλεος
    Ναι το ίδιο είναι και τα σκυλιά και το ίδιο αξίζει η ζωή τους.Κι αυτά κλαίνε πονάνε αγαπάνε.Και είναι πίστα μια ζωή και έχουν δικαιώματα κι αυτά σαυτο τον κόσμο .Δεν είναι πράγματα έχουν ψυχή

    1. Καλά ότι έχεις αντικαταστήσει στην μίζερη ζωή σου τα σκυλιά με τους ανθρώπους είναι ολοφάνερο! Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να πειστούμε για την σκυλομάνια σου κι οι υπόλοιποι!Θέλετε κατοικίδια?Πληρώστε και φόρο.που θα έπρεπε να σας είχαν βάλει ήδη..

  12. Επειδή ο σκύλος/φονιάς που είχαν είχε δείξει τόσο καλή συμπεριφορά έως τώρα (!) ας τον ρωτήσουν τι του χάλασε την διάθεση..και τους έφαγε το παιδί! Απο μυαλό κουκούτσι κι ο μπαμπάς!!!!!

Comments are closed.