Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρας του κατ’ ομολογία δολοφόνου: “Έχασα δύο παιδιά”

Κοινοποίηση:
Απολογία στον εισαγγελέα του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καθ' ομολογία δράστη της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς την Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την Πέμπτη, μετά
από μαραθώνια κατάθεση, ο 32χρονος ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της. Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά. Παρασκευή 18  Ιουνίου 2021 (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Για τον στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο πατέρας του 33χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», τόνισε ο πατέρας του συζυγοκτόνου.

Σημειώνεται πως αύριο Τρίτη 21 Ιουνίου, ο πιλότος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, όπως όλα δείχνουν, θα επιδιώξει να πείσει πως το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Παράλληλα, όπως έχουν ξεκαθαρίσει κατ’ επανάληψη οι δικηγόροι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, η οικογένεια του πιλότου θα ζητήσει τη συνεπιμέλεια του παιδιού. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα κοινωνικός λειτουργός αναμένεται να επισκεφτεί τις δύο οικογένειες και να εξετάσει τα περιβάλλοντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ποσο υγιες ειναι να μεγαλωσει το παιδι μια οικογενεια που το δικο τους παιδι ειναι ΣΤΥΓΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ που του φορεσε το λουρι, για να το ΚΡΕΜΑΣΕΙ…. “Κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και θυγατερα” φαντασου τι παιδι θα βγει αυτο το ερμο…. τιποτα τιποτα η Λιδια πρεπει να παει σε αναδοχη οικογενεια…..

Comments are closed.