Γλυκά Νερά: Αμφισβητεί τα ευρήματα που δηλώνουν προμελέτη ο Μπάμπης ο φονιάς

Κοινοποίηση:
Απολογία στον ανακριτή του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καθ' ομολογία δράστη της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς την Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2021. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από μαραθώνια κατάθεση, ο 32χρονος ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της. Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά. Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021
(ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ EUROKINISSI)

Με δύο αιτήματα, με τα οποία επιχειρεί να «πλήξει» τα ευρήματα της αστυνομίας που δηλώνουν προμελέτη του εγκλήματος, προσήλθε στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο οποίος βρίσκεται πλέον ενώπιον του Εισαγγελέα Προφυλακίσεων.

Ο πιλότος ζήτησε από τον ανακριτή τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Το αίτημα σχετίζεται με τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία η επέμβαση στην κάμερα έγινε πολύ πριν το έγκλημα.
Ο ίδιος αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας και φαίνεται να υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα μετά τον ασφυκτικό θάνατο της γυναίκας του.
Το δεύτερο αίτημα του πιλότου αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.
Απολογούμενος ο καθ’ ομολογίαν δράστης, επανέλαβε στον ανακριτή την εκδοχή της έντασης ανάμεσα στους δύο τους που κατέληξε άθελά του στον θάνατο της Καρολάιν. Κατά τον κατηγορούμενο αφού κατάλαβε πως η 20χρονη είναι νεκρή, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πάντα ώστε να δηλώσει πως υπήρξαν θύματα ληστείας.
Φέρεται επίσης να ζήτησε συγγνώμη για όσα έκανε.
Η απολογητική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αφού ο κατηγορούμενος απαντήσει στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατί δεν απευθύνετε δημοσιογραφικό ερώτημα σε κάποιον αξ/κό της αστυνομίας, που ενδεχομένως θα φιλοξενήσετε σε εκπομπή σας, ‘ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΑΞΗ ‘ του συγκεκριμένου; Ολος ο κόσμος διερωτάται επ’αυτού, ‘βγάζει μάτι’, ούτε ο Κουφοντίνας έτσι. Εάν ερωτηθεί η Αστυνομία επισήμως, οφείλουν να απαντήσουν τι φοβούνται και ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (Τοπαλούδης φόνος, κλπ) ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ!

  2. Την ώρα που απεγνωσμένα ο πιλότος και ο δικηγόρος του ψάχνουν για ελαφρυντικά, να πετάει στη σέντρα τις ενέργειες του ανθρωποκτονιών και μιας σειράς αλληλουχίας ανθρώπων, ονοματίζοντάς τες ως κάλπικες και άκυρες;
    Ή επιζητά μηδενική ανοχή στην εκδίκαση της υποθέσεώς του ή θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση της ΕΛΑΣ σε διαφορετικό ενδεχόμενο.

Comments are closed.