Γκρέμισαν το μαγαζί του Αλβανού εστιάτορα που κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο των Ισπανών τουριστών

Κοινοποίηση:
1

Στο γκρέμισμα του εστιατορίου του οποίο ο ιδιοκτήτης κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο των Ισπανών τουριστών προχώρησαν οι αρχές στην Αλβανία.


Ο Αλβανός εστιάτορας είχε πάρει στο κυνήγι τους Ισπανούς τουρίστες επειδή διαμαρτυρήθηκαν και έφτασε μάλιστα στο σημείο να σκαρφαλώσει στο αυτοκίνητό τους και να τους σπάσει το παρμπριζ ενώ εκείνη οδηγούν για περίπου 3 χιλιόμετρα προκειμένου να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην γείτονα, οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το πόσο είναι νόμιμο το μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο νοτίως της Χειμάρρας. Όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους το μαγαζί λειτουργούσε παράνομα και έτσι αποφασίστηκε η κατεδάφισή του και μάλιστα με…. συνοπτικές διαδικασίες.

Οι πολεοδομικές Αρχές συνοδεία περίπου 100 Αλβανών αστυνομικών μετέβησαν την περιοχή την Τετάρτη και προχώρησαν στην κατεδάφιση του εστιατορίου «Πανόραμα» το όποιο είχε έκταση 2000 τ.μ..

Όσων αφορά τώρα τον εστιάτορα που επιτέθηκε στους τουρίστες, έχει κριθεί προφυλακιστέος από την εισαγγελία και έτσι δεν ήταν παρόν κατά την κατεδάφιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο Μιχάλης είναι ελληνικής καταγωγής και κατάγεται από το χωριό Κεπαρο της Χειμαρας. Αυτό το γνωρίζω πολύ καλά διότι έχω συζητήσει αρκετές φορές μαζί το στα χρόνια 1995 έως 1997 που ειταν και η τελευταία φορά που συζητήσαμε διότι εγώ έφυγα από τον τόπο μου κυνηγημένος από τις συμμορίες του τρόμου και ανυπερασπιστος από την μητέρα πάτρια. Δυστυχώς για όλους εμάς εκείνη την εποχή ο Ελληνικός Στρατός έδωσε το παρών ομος δεν του επιτραπει να επιβάλει τον νόμο και την τάξη στις περιοχές που κατοικούν Έλληνες. Το ΝΆΤΟ αποφάσισε να τον τοποθέτηση στο Ελμπασαν, Τίρανα και Αυλώνα(όχι στα ελληνόφωνα χωριά της Αυλώνας) φοβουμενο ότι δεν θα τα εγκαταλείψει όταν του ζητήσουν. Ο Μηχαλης είναι από εκείνους που άντεξαν στις συμμορίες. Δυστυχώς όμως δεν άντεξε στα κόλπα του Έντι Ραμα. Αυτό είναι η πικρή αλήθεια.

  2. Σε όποιον από σας δεν αρέσει η Ελλάδα μπορείτε να μετοίκησε τε στην αλπανια εκεί με τα αλπαναρια παρέα.

  3. αυτό ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,στο τσάκ μπάμ ο ελεγχος τής πολεοδομίας κ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ,
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στον οικο ανοχής που λέγεται …ελλαδίτσα …ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ

  4. Καλά του κάναν οι ψειριάρηδες αλβαναρεοι στον ψειριάρη αλβανό..

  5. Η αλβανικη μαφια του δ-ραμα εγραψε παλι ιστορια.

  6. Ακούστε άσχετοι,ο Μιχαήλ Κοκδήμας είναι Έλληνας! Ο Ισπανός τουρίστας ήταν ο δισεκατομμυριουχος Eugenio Galdon !!! Αρνήθηκε να πληρώσει λογαριασμό 50 ευρώ!!! Θέλει πολύ να τα πάρει κρανίο κανείς;;;

    1. “Kοκδήμας” και Έλληνας;;;; Ελληνοποιημένο ισως Αλμπανιάρικο και ΟΧΙ Έλλην… ούτε στη φάτσα ΔΕΝ ταιριάζει γιά Έλλην… τηγανοκέφαλο λαμογιάρικο Αλβανορεμάλο!!!

      1. Εξετασες, βλέπω, διεξοδικά και ανελυσες επιστημονικά το ζήτημα της ελληνικότητας του εστιατορα… Μπράβο, μπράβο!

    2. Μίχαλ Κοκεντίμα λεγεται και είναι αλβανος, μη διαδίδετε ψεμματα καποιοι

  7. Ναι και μερικοί με υψηλό δείκτη νοημοσύνης στη σελίδα σας είπαν πως οι τουρίστες ήταν Αλβανοί .
    Οι ξερολες ελληναραδες.

    1. αν πρόσεξες οι “Ισπανοί” στο βίντεο μιλούσαν την αλβανική σκ@τόγλωσσα ξυπνητζή!

      1. την αλβανικη μιλαει ο ξεναγος και ο οδηγος, οι τουριστες είναι πισω, ενας από αυτους ειναι ο δισεκατομμυριουχος που αναφερθηκε

  8. Μπραβο,στην χωρα μας άραγε πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά λειτουργεί η τιμωρία όσον παρακάμπτουν η αγνοούν τον νόμο ;

Comments are closed.