Γκαφατζού η Ντόρα, ζήτησε συγγνώμη για να μην την σύρουν στα δικαστήρια για τον… τζόκερ!

Κοινοποίηση:
bakogianni_

Έγινε και αυτό!

Σήμερα,  η τέως Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, απείλησε με προσφυγή στην Δικαιοσύνη, όταν άκουσε από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κώστα Μπογδάνο να λένε πως “οι καταγγελίες του κράτους της δεξιάς για το Τζόκερ έγιναν από την τμηματάρχη Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, νύφη του πρώην υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Στρατή, και τη γ. γραμματέα επί 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη. Καλά θα κάνουν να έχουν ΠΟΛΥ καλούς λόγους να επικαλεστούν».

Η Βλαζάκη, λοιπόν, έβγαλε ανακοίνωση, διαψεύδοντας τα πάντα, ζητώντας «να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό της καθώς και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν»!

Και όχι μόνον αυτό. Η κα Βλαζάκη ανέφερε πως επιφυλάσσεται να κινήσει «κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση».

Το αποτέλεσμα;

Δείτε το:

 

 

Το ίδιο έπραξε λίγο μετά και ο Μπογδάνος…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΝ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥΓΓΑ ΚΤ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…

  2. Δεν ασχολησται ρε κυφηνες κρατηκοδιαιτοι με τιποτε ποιο σημαντικο ….το βρεικαται τωρα σε οτι μαλακια τρεχεται να την πεταξεται την μπαρουφα σας….ο τοπος εχει τοσα προβληματα και εσεις ειστε τοσο μικρα ανθρωπακια που ουτε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ δε κανεται κυφηναρια βρεικατε το κομπιουτερ και δωστου……………………….

Comments are closed.