Γκάλοπ για Θεσσαλονίκη: «Μάχη» Ταχιάου – Ορφανού, στην 6η θέση η Νοτοπούλου

Κοινοποίηση:
thermaikos

Νέα δημοσκόπηση δείχνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Ταχιάο και Ορφανό.

Μάχη ανάμεσα στον Νίκο Ταχιάο και τον Γιώργο Ορφανό για ον Δήμο Θεσσαλονίκης δείχνει δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας «Karfitsa». Αντίθετα, σύμφωνα με το γκάλοπ η Κατερίνα Νοτοπούλου βρίσκεται στην 6η θέση με ποσοστό 6,5%.

Σύμφωνα με την έρευνα, ελαφρύ προβάδισμα εμφανίζεται να έχει ο Νίκος Ταχιάος με 15,7% και ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός με 12,3% , ενώ μάχη για την τρίτη θέση δίνουν ο Κώστας Ζέρβας και ο Σπύρος Βούγιας με 9,8% και 9,7% αντίστοιχα. Ακολουθούν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 6,9%, η Κατερίνα Νοτοπούλου με 6,5% και ο Πέτρος Λεκάκης με 5%.

Στην ίδια έρευνα οι δημότες της Θεσσαλονίκης θέτουν σε προτεραιότητα τα προβλήματα της πόλης. Μακράν πρώτο πρόβλημα αναδεικνύεται το πρόβλημα της καθαριότητας με 62,7% και ακολουθούν τα προβλήματα στάθμευσης , το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα του πάρκινγκ με 34,25 και οι Συγκοινωνίες με 21,9%.

Στην πρόθεση ψήφου για τις Βουλευτικές Εκλογές η ΝΔ με 28,8% παίρνει μια πολύ μεγάλη διαφορά της τάξης του 17,7% αφού ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 11,1%.Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,8%, το ΚΙΝΑΛ με 4,4% , το Κ.Κ.Ε 2,6%, η Ένωση Κεντρώων με 2,4% , ενώ όλοι οι άλλοι εξαφανίζονται δημοσκοπικά και το 22,2% δηλώνουν αναποφάσιστοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: