Γκάζι: Επέστρεψαν στα Μάλια οι φίλοι των Κρητικών – Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Κοινοποίηση:
thtdh

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονικής απόπειρας των τριών νεαρών από τους δύο μαφιόζους εκτελεστές στο Γκάζι.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι υπόλοιποι της παρέας έχουν ήδη επιστρέψει στα Μάλια μετά από πολύωρες καταθέσεις στη ΓΑΔΑ, όμως είναι μουδιασμένοι.

Από τη μία δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους το ασύλληπτο σκηνικό, από την άλλη αγωνιούν για την υγεία των τραυματιών και κυρίως του 33χρονου Δημήτρη, ο οποίος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο 33χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε παντρευτεί πολύ πρόσφατα. Στην περίπτωση του ο δράστης φέρεται να τον πυροβόλησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού.

Οι άλλοι δύο, ο αδερφός του Γιάννης, και ο φίλος τους Φραγκίσκος, έχουν βληθεί ο μεν πρώτος στο μάγουλο με διαμπερές τραύμα, ο δεύτερος βλήθηκε στη γνάθο με έξοδο της σφαίρας από το δεξί αυτί.

Στην κοινωνία των Μαλίων επικρατεί αναβρασμός, ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για την πορεία της υγείας των τραυματιών. Πηγές από τα Μάλια αναφέρουν ότι ο νεαρός είναι πραγματικά συντετριμμένος. Το μπάτσελορ το σχεδίασαν οι φίλοι του για να του κάνουν έκπληξη ενόψει του γάμου στις 29 Δεκεμβρίου.

Του το ανακοίνωσαν την τελευταία στιγμή. Μάλιστα φέρεται να είχε κλείσει την επιστροφή του στην Κρήτη το Σάββατο το πρωί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ελατε τωρα ρε κρητικαντζηδες .Θελατε και μπατσελορ στην Αθηνα των Αλβανων. Τωρα θα πιασουν εναν για τα ματια του κοσμου που δηθεν θα τον χωσουν μεσα για 10 χρονια και σε 3 μηνες θα περνει αδειες που με λιγα ευρω θα γινουν μονιμες αυτες οι αδειες για να μη πιανει και τη θεση στη φυλακη. Και να δεις οτι με Αλβανους θα συνεργαζοταν ολοι στην Κρητη με τα καλυτερα λογια για τα παιδια. χα χα χα Τι βγαλατε εκει για την ασφαλεια σας ειπαμε ? Κουλη ?

  2. ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Comments are closed.