Γιώργος Χρανιώτης: Το ομολογεί μόνος του! «Δυστυχώς, δεν είμαι πολύ άντρας»…

Κοινοποίηση:
1

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, το παιδί που περιμένει και τον λόγο που δεν είναι, αλλά αισθάνεται πλέον περισσότερο… άντρας.


«Δυστυχώς, δεν είμαι πολύ άντρας. Δεν κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι και δεν το λέω με καμία υπερηφάνεια», δήλωσε. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι την περίοδο της καραντίνας προσπάθησε να κάνει τέτοιες δουλειές, πήγε να βάψει μαζί με έναν φίλο του γιατί θέλει να βάψει το δωμάτιο του μωρού και άρχισε να μαγειρεύει.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δηλαδη οποιος μαγιρευει ή σκουπιζει ή κανει δουλειες ειναι gay ? Δεν μπορω να ακουω βλακειες . Βεβαια την βλακεια την ειπε μονος του , άρα αυτος πρεπει να εξηγησει τι εννοει .

  2. Τι σχέση έχει το αν κάνεις μαστορέματα ή όχι, ή αν σου αρέσει το μαγείρεμα ή όχι, με το αν είσαι άντρας ή όχι; Καμία απολύτως είναι η απάντηση. Άρα μάλλον ο συγκεκριμένος άδραξε την ευκαιρία να μας εκφράσει κάτι άλλο…..

  3. Μια χαρά είναι το παλικάρι…. Άντρας μέσα στις λουγκρες της κολο τηλεόρασης και των καλλιτεχνικων κυκλωμάτων… Μακάρι να ήταν και άλλοι έτσι..

  4. πολυ κριμα. ολοι αυτοι που παντρευονται για να κρυψουν το σεξουαλικο τους προσανατολισμο. Τωρα θα εισαι ενας ομοφυλοφιλος παντρεμενος με γυναικα πατερας. Καλη συνεχεια στον ψυχιατρο.

Comments are closed.