Γιώργος Τράγκας: “Ο Μητσοτάκης θα κάνει εμβόλιο με νερό”!!!

Κοινοποίηση:
tragkas_mitsotakis_emvolio

Απίστευτος ισχυρισμός πριν από λίγο από τον Γιώργο Τράγκα στην ραδιοφωνική εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, λέγοντας ότι εμβόλιο για ιό είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί. Όπως έχουμε δει και για την περίπτωση του AIDS, που εδώ και δεκαετίες κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό.

Ισχυρίστηκε ότι η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το συγκεκριμένο εμβόλιο ενδέχεται να αποδειχθεί επισφαλής για τον άνθρωπο, κοινώς να έχει παρενέργειες, αλλά στη συνέχεια είπε κάτι εξαιρετικά προκλητικό.

Ισχυρίστηκε ότι όντως ο πρωθυπουργός θα σπεύσει να κάνει το εμβόλιο μπροστά στις κάμερες για να πείσει τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Μόνο που το εμβόλιο που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα είναι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά θα είναι «εμβόλιο με νερό»!

«Θα κάνει αυτός εμβόλιο με νερό μπροστά στις κάμερες για να πείσει εσένα να κάνεις το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. AN TO KANOYNE ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ , 95% ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ , ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ,
    ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ , ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

  2. ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑ.

    1. ΆΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΕΠΕΙΔΉ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΕ ΈΒΓΑΛΕ ΑΠ ΈΞΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΘΈΛΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. ΑΝ ΓΊΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΑΝ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 35%

      1. ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ, ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ.

  3. Θα κάνει εμβόλιο με φυσιολογικό ορό όχι μόνο ο Κούλης και όσοι είναι στην Βουλή και οι 301,αρκεί να πείσουν τον λαό για πειραματόζωα. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΜΟ ΜΕ ΑΝΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.Εδω μας κοροιδεύει μπροστά στα μάτια μας ότι το εμβόλιο είναι δωραιάν,ΑΛΛΟ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΕΙΧΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ? ΕΔΩ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΚ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΙΟ ΔΩΡΑΙΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ? Αντε από δω βρε ηλίθιε προδότη και όχι μόνο εσύ και οι 301 …..ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟΙ.”ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΤΣΙΣΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΥΜΑΤΗΣΕΙΣ”.ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΕΕΕΕ?

  4. Εγώ θα πειστώ μόνο στη περίπτωση που το εμβόλιο του Κυριάκου του το κάνει ο….Πολάκης.

  5. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Νεράκι θα κάνουν όλοι αυτοί για τις κάμερες.
    Μετά θα καρφώσουν τα πρόβατα – πειραματόζωα για να δουν τι θα γίνει. Όποιος σπεύσει να το κάνει είναι άξιος της μοίρας του.Άκου εμβόλιο σε 8 μήνες όταν άλλα χρειάστηκαν 10ετίες δοκιμών μέχρι να εγκριθούν.

  6. κανεις να μην κανει το εμβολιο δεν ειναι ασφαλες και θα εχει επιπτωσεις

Comments are closed.