Γιώργος Λαμπάτος: Κατηγορεί τον Μάρκο Σεφερλή για ψυχολογική και σωματική βία εναντίον του

Κοινοποίηση:
φφφφφ

Σε συνέντευξή του στο ON Τime και τη Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Λαμπάτος κατηγορεί τον Μάρκο Σεφερλή για ψυχολογική και σωματική βία εναντίον του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση, «Ο Ηλίας του 16ου» όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ηθοποιού, ο συνάδελφός του τού έριχνε πραγματικά χαστούκια.

«Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές», δηλώνει στη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Με το θέμα που προέκυψε μετά την επίμαχη συνέντευξη, ασχολήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day, όπου ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, δήλωσε για τους ισχυρισμούς του Γιώργου Λαμπάτου:
«Ο ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί».

«Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς», συμπλήρωσε ο κ. Σαρρής.

Ο Γιώργος Λαμπάτος παρενέβη στην εκπομπή λέγοντας πως ο ίδιος έμαθε τώρα έμαθε ότι  έχει καταδικαστεί για συκοφαντία εναντίον του Μάρκου Σεφερλή.

«Από εσάς μαθαίνω ότι έχω καταδικαστεί για συκοφαντία», είπε.

Στη συνέχεια είπε μεταξύ άλλων: «Πήγαινα κλαίγοντας στο θέατρο κι έπρεπε να μένω ακίνητος να τρώω τη σφαλιάρα τη μία μετά την άλλη. Αυτός ο κύριος με τη σιγουριά ότι δε μπορώ να αντιδράσω, με χτυπούσε κάθε φορά και πιο δυνατά».

Για να συμπληρώσει: «Αν χρειαστεί να πληρώσω για το ξύλο που έφαγα, θα πληρώσω…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αντε μωρη λουγκρα… λιγες σου εριξε τελικα απ οτι φαίνεται!

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

  3. Κάτω τα χέρια από το Μάρκο καθάρματα.
    Δε τον φτάνετε.

  4. Ο/Η ξεφύγατε, ρεζίληδεεεεεεεεεεεες ... Δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι ; λέει:

    Παρακρυώσατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε …
    Το γ@μήσατε, το τερματίσατε, το εξευτελίσατε, άχρηστοι και ατάλαντοι …
    Αυτοί οι αλησμόνητοι, αείμνηστοι, χαρισματικοί Θανάσης Βέγγος, Αλέκος Τζανετάκος και πολλοί άλλοι που στριφογύριζε το κεφάλι τους από τα αληθινά χαστούκια του Κωνσταντάρα, του Παπαγιαννόπουλου κ.ά., γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν ΠΟΤΈ, ρε τρελοκουδουνίστρες ; Θα σου πω εγώ, γιατί … Γιατί αυτοί ήταν πραγματικοί ηθοποιοί (ποιούντες ήθος) και προσέφεραν πραγματικό θέαμα, όχι σαν εσάς, τις σημερινές “μη μου άπτου” σαχλοκουδουνίτσες, που “την είδατε κάποιες” και κοροϊδεύετε τον κόσμο, υποτιμώντας την νοημοσύνη του …
    Γιατί δεν σηκωνόσουνα να φύγεις και να διακόψεις την συνεργασία με τον Σεφερλή, monsieur Λαμπάτε, εάν σε πονούσαν ή σε προσέβαλαν τα χαστούκια ;;; Η επιλογή να παραμείνεις ήταν δική σου, γιατί έβαλες την καριέρα και τα λεφτά πάνω από αυτά που θεωρείς ότι έθιγαν την αξιοπρέπειά σου και πλήγωναν το “σκληραγωγημένο” σου μάγουλο … Σκάσε, λοιπόν, τώρα, που μου πετάγεστε όλες και όλοι σαν τις πορδές απ΄το βρακί, για να μας γεμίσετε με “ευωδία” … Σας σιχαθήκαμε … Μας αηδιάσατε αφάνταστα …

  5. Για οοοολους τους προηγουμενους το πιστεψα. Για τον Σεφερλη δεν το πιστευω….

    1. Γιατί ο σιεφερλής τί είναι? Ένας μαλάκας είναι κι αυτός. Να δείς πώς προσέβαλε το κοινό του (παχιογιαγιάδες, γέρους, αγάμητους κτλ).

Comments are closed.