Γιώργος Κατρούγκαλος: «Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα στέλναμε ανθρωπιστικό υλικό στην Ουκρανία»

Κοινοποίηση:
Κατρούγκαλος

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο Mega, δήλωσε ότι «αν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έστελνε στην Ουκρανία στρατιωτικό υλικό, αλλά πολύ περισσότερο ανθρωπιστικό υλικό»

Η Ελλάδα, είπε, θα πρέπει να λειτουργήσει ως «γέφυρα», ώστε να μην υπάρξει μια πόλωση μεγαλύτερη από αυτήν που είχαμε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

«Πρέπει να επισημάνουμε την αποτυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εντάξει τη Ρωσία σε ένα σύστημα ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής ασφάλειας, κάτι που ήταν δυνατό την πρώτη δεκαετία αυτού του αιώνα», πρόσθεσε ο κ. Κατρούγκαλος.

Ο βουλευτής ανέφερε πως η Ευρώπη υποτίμησε τη Ρωσία και από πλευράς στρατηγικού κινδύνου, αλλά και τη δυνατότητά της να ενταχθεί σαν εταίρος σε ένα σύστημα ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.

  2. Δεν κοιτάζει που τα νοσοκομεία μας και τα κέντρα υγείας δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη, γάζες,τραυμαπλαστ, αντισηπτικα και τα πηγαίναμε οι ίδιοι για μια αλλαγή μικροεπεμβασης αγοράζοντας τα από τα φαρμακεία, θέλει τώρα να στείλουν και φαρμακευτική βοήθεια…ερε βοηδοπ@τσα στριμμένη που θέλουν.

Comments are closed.