Γιώργος Γιαννόπουλος: «Παρεξηγήθηκα που είπα ότι είναι μια βλακεία να μην εμβολιάζονται» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
giannopoulos2207-1024x652
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον Covid-19 αλλά και για το ποια είναι η άποψή του για τα εμβόλια.

«Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου…», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και συνέχισε:

«Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε «το εμβόλιο έγινε γρήγορα». Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Όλα τα σκατα στην πίστα
    Δεν μας παρατάς παπάρα

  2. άσε μας ρε Γιωργάκη τζαμπατζή που παρακαλάς στα μαγαζιά της Ηλιούπολης να σου βάλουμε μισό ποτό για να μην πληρώσεις και θες να μας κάνεις και νουθετήσεις..
    Συγκρίνεις τα φασόλια με τα μήλα..
    Σου απαντάνε όλοι οι γιατροί που ξεσηκώθηκαν κατά της υποχρεωτικότητας αλλά και οι ίδιοι που εμβολιάστηκαν που κατεβαίνουν στις πορείες..

  3. ‘Εκαστος εφ’ ω ετάχθη, οπότε για να μην παρεξηγείσαι από τους άλλους, Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

  4. Παλι βλακειες λες. Τελικα δεν εισαι και τοσο εξυπνος!

  5. Θείο, αμα δε πιστευεις στο Θεό, τα υπόλοιπα ειναι ματαιότης ματαιοτήτων. Ασε τα περι επιστημης και τα υπολοιπα. Μια ωραία ημέρα όλοι εγκαταλείπουμε αυτόν τον κόσμο. Και δεν ξερουμε και τι γινεται μετα. Ο Χριστός είχε πει: Μη θησαυρίζετε επι της γής, θησαυρίζετε επι τοις ουρανοις.

  6. Να τα πεις αυτά και στα τρία παιδάκια που έχασαν την μανούλα τους από το ασφαλές ASTRAZENECA κατά όλους εσάς τους ειδικούς Πές τους ότι είναι βλάκες όσοι δεν εμβολιάζονται Άντε και μας τα έχετε κάνει κουδούνια όλοι εσείς οι ειδικοί

Comments are closed.