Γιώργος Γερολυμάτος: «Δεν ξέρω τι θα μείνει στην ιστορία από τον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο και τον Ρέμο»

Κοινοποίηση:
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

O Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε για τους σύγχρονους συναδέλφους του που επιλέγουν να κάνουν διαφημίσεις και άλλες εμπορικές συμφωνίες.

«Συμφωνώ με τις απόψεις του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του ελληνικού τραγουδιού παγκοσμίως και ένας άνθρωπος που τα λέει χύμα. Το τι θα μείνει από τους σημερινούς τραγουδιστές δεν ξέρω. Όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος ή ο Ρέμος», ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

«Έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γράψει η ιστορία για όλους αυτούς. Η εποχή είναι συν και πλην για κάποιους καλλιτέχνες», επισημαίνει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μα γιατί να μην κάνω διαφημίσεις; Είναι όλα μέσα σε αυτό που λέμε showbiz, δεν μπορώ εγώ να πω ότι κάποιος έχει δίκιο ή άδικο. Κι εγώ έχω κάνει διαφημίσεις, είναι στο χέρι του καθενός», τονίζει ο Γιώργος Γερολυμάτος αμέσως μετά.

«Ο Γιώργος το είπε καλοπροαίρετα. Ότι εφόσον είναι στην κορυφή και δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα, να προσέχουν ό,τι κάνουν να το κάνουν σωστά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Γερολυμάτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. από αυτούς κάτι ελάχιστο μπορεί να μείνει, από εσένα ρε ξεγραμμένε Γερολυμάτο δεν θα μείνει τίποτα!!!

  2. τίποτα δε μένει από κανέναν σας Γερολυμάτο, εκτελεστές είστε της δημιουργίας του κάθε συνθέτη και στιχουργού! Τα τραγούδια μένουν και αυτά, ανήκουν στους δημιουργούς τους. Από τους τραγουδιστές θυμόμαστε μόνο αν ήταν όμορφοι/όμορφες και αν είχαν καλή φωνή αν δηλαδή ήταν καλοί στην εκτέλεση. Τη Γιαννοπούλου θυμόμαστε όλοι και τα τραγούδια της αλλά αγνοούμε οι περισσότεροι ποιος τα έχει εκτελέσει, πότε κ.λ.π. μόνο τυχαία μπορεί να το θυμηθούμε. Άντε ξεκαβαλήστε λοιπόν και εσείς, ώρα είναι πια.

Comments are closed.