Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που τα πούλησε όλα και πήγε να ζήσει στην Μήλο

Κοινοποίηση:
alkaios

Ποδαρικό στο The 2night Show έκανε ο Γιώργος Αλκαίος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον δημοφιλή τραγουδιστή το βράδυ της Δευτέρας και η συζήτηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Αλκαίος μεταξύ άλλων μίλησε για την για την πολύχρονη απουσία του από το τραγούδι αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Μήλο.

Όπως ανέφερε, τον χειμώνα του 2010 πούλησε το σπίτι του στην Αθήνα και έφυγε για την Μήλο όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά.

Ο Γιώργος Αλκαίος εξήγησε πως στην Μήλο πήγε για πρώτη φορά για διακοπές στα 26 του. Εκεί είδε ένα οικόπεδο που του άρεσε και έπειτα από κάποια χρόνια το αγόρασε και έχτισε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξεκινώντας από το μηδέν.

“Τον πρώτο χρόνο, χωρίς υπερβολές, δεν κοιμόμουν μέχρι να γυρίσει και ο τελευταίος πελάτης” ανέφερε ο τραγουδιστής.

“Το 2010 τον Χειμώνα έφυγα και όλα από την αρχή ξανά” δήλωσε και τόνισε: “Όποιος δεν έχει ζήσει Χειμώνα σε νησί, χάνει”.

“Τα πρώτα χρόνια ήμουν εντελώς μόνος μου στην Μήλο” σημείωσε λέγοντας πως ειδικά το πρώτο τετράμηνο κοιμόταν από τις 8:30 τη νύχτα.

“Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι» είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

“Έκλεισε ο κύκλος για αυτό το έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια σε συνεντεύξεις μου και δεν με πήρε κανείς στα σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι επάνω σε μια πίστα” ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: