Γιώργης ο… Κούλης. Μήπως με “βούρδουλα” μπορεί να πάει μπροστά η χώρα, κύριε πρωθυπουργέ; Επιστροφή στο παρελθόν για να κυβερνηθεί η Ελλάδα. ” Όστις συναθροίζεται σε ομήγυρη άνω των 10 ατόμων, 1.000 ευρώ πρόστιμο”. Επιστροφή “εις το παρελθόν της επαράτου Επαναστάσεως”

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser19-3

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης, 12-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος  που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

  -Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες.

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Πέμπτη 19-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΗ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΑΚΑΚΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ….. ΕΛΛΑΣ ΕΛ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ….ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  2. Ναι αλλά πήρε φράγκα απ’την Ευρώπη κι ένα κοινωνικό μέρισμα 300-400 ευρώ στην κατώτερη τάξη που ο άλλος κάνει ένα μεροκάματο στο τόσο δεν δίνει και δεν έδωσε ούτε το Γενάρη. Γιατί κύριε πρωθυπουργέ δεν δίνεις ένα μικρό βοήθημα στα ”χαμηλά στρώματα” που σε λίγο δεν θα έχουν να φάνε;;

  3. Πόσο ανιστορητος είσαι! Μάλλον την ιστορία σου την δίδαξαν οι κόκκινοι χμερ!

  4. Εθναρχης ο Παπαδόπουλος που το πρώτο πράγμα που έκανε μωλις ανέλαβε ήταν να φέρει απ’ την Κύπρο την μεραρχία μας και τους αποβίβασε νύχτα χωρίς φεγγάρι στον Βόλο ,κατοπιν εντολής του θείου Σαμ γεγονός. Εθνάρχης και ο Μεταξάς που τη δεκαπενταύγουστο του 40 όταν τορπιλισαν οι σαλβινιδες την Έλλη μας το απέκρυψε και έκανε την πάπια μην στενοχωρήσει τον ομοϊδεάτη του και φίλο του Μπενίτο! άλλο γεγονός!!!!

    1. Πόσο ανιστορητος είσαι! Μάλλον την ιστορία σου την δίδαξαν οι κόκκινοι χμερ!

      1. Πόσο ηλίθιος είσαι,δεν έχω και ούτε θέλω να δω πάρε δώσε με κομμουνια αυτή είναι η αλήθεια και σε πονάει.

  5. “ΠΟΥ’ΣΑΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ”, “ΖΗΤΩ Η 7η ΙΟΥΛΙΟΥ”, “ΖΗΤΩ Η 15ΕΤΙΑ”(ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ), “ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ” ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

  6. ME ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΙΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ…………..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ…..ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΗ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ…………..

  7. Καποτε ολοι θα λενε που εισαι ωρε Παπαδοπουλε!!!!?????ασχετα απο κομματα και απο χρωματα!!!η χουντα της επταετιας απαγορευσε την κυκλοφορια για αλλους λογους…
    Η σημερινη παγκοσμια χουντα απαγορευει την ασκοπη κυκλοφορια για λογους πανδημιας…πριν απο μηνες πεθαναν ανθρωποι με βαρυ ιστορικο υγειας περιπου ενενηντα τον αριθμο,απο την γριπη,ομως δεν ειδαμε να παρθουν μετρα…γιατι αραγε???αυτων οι ζωες δεν ειχαν αξια???που ειναι τα ισα μετρα και τα ισα σταθμα???
    Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι βουρδουλα θελει ο Ελληνας για να στρωσει……
    Ωστοσο ο Παπαδοπουλος, διεγραψε τα ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ γηγενων Ελληνων,κατι που ο κουλης δεν εχει κανει….διοτι ειναι πολυ θολο το τοπιο σε οτι αφορα τα οικονομικα της χωρας…και σιγουρα κατι παιζει εδω.
    Μην συγκρινουμε τον Παπαδοπουλο,με τον Κουλη…διοτι ο δευτερος ειναι σιδηροδεσμιος στα μεγαλα αφεντικα και βαση αυτων,οδηγει τον λαο σε οχι και τοσο καθαρα νερα και ο νοων νοειτω……
    Θα ξαναρωτησω για πολλοστη φορα:τι γινεται στο κεντρο της Αθηνας η στα λαθροστεκια??υπαρχει ελεγχος εκει απο τις αρμοδιες αρχες για να κοψουν τα σουλατσα των λαθρο???πως θα περιορισει η κυβερνηση τα σουλατσα των ναρκομανων που περιφερονται στα λαθροστεκια τωρα πια για να παρουν τη δοση τους και συνωστιζονται??υπαρχει ελεγχος στο γκετο???εξισου και κατι αλλο:γινονται υγειονομικοι ελεγχοι στις φυλακες???που εδω και χρονια ειναι εστιες μολυνσης…?!?!?εκει συνωστιζονται?ναι η οχι???
    Το συνταγμα εφοσον εξακολουθουμε να εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα(και καλα) πουθενα δεν λεει οτι μπορεις να φας προστιμο αν εισαι ο εντεκατος σε μια συναθροιση!!!διοτι εαν φας ακομα και σε περιοδο πανδημιας,τοτε εχεις το αναφαιρετο δικαιωμα ως πολιτης να υποβαλλεις μηνυση!!!αρα για να γινει πραξη κατι τετοιο -στο να φας προστιμο,εξηγω,τοτε θα πρεπει να καταλυθει το Συνταγμα και επισης να παψουμε να εχουμε δημοκρατικο πολιτευμα…και να κατανοησουμε πληρως οτι θα εχουμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.(σκετο,ομως οχι παγκοσμια,αν κατανοει καποιος τη διαφορα)Που σημαινει πως κανενα κομμα δεν θα εχει λογω υπαρξης!ειπαμε:ισα μετρα ισα σταθμα!!!!
    Απορια:εκλεισαν τις Εκκλησιες,τα τζαμια τα εκλεισαν???γιατι τα μμε δεν κανουν ρεπορταζ γι αυτα τα θεματα????γιατι τα μμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ το μονο που μας λενε ειναι πως θα πλυνουμε τα χερια μας??δεν ξερουμε?!?!γιατι μας τρομοκρατουν συνεχως???ποιος ειναι ο πραγματικος ρολος των μμε-αποβλακωσης,αποχαυνωσης???
    Επαναλαμβανω:ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΟΥΣ τους κανονες υγιεινης!!η υγιεινη ειναι θεμα παιδειας!!!δεν χρειαζοταν να ερθει ο κορωνα.ι.ος για να πραξουμε τα αυτονοητα!!ελεος δηλαδη για οσους ταχα,απο τις αρμοδιες αρχες,θελουν το καλο μας,διοτι ειναι “ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ” που δεν σε μαντρωνουν για λογους πανδημιας(που φυσικα ειναι πολυ σοβαρο),αλλα σε μαντρωνουν και για κατι αλλο…..
    Αγαπητε Στεφανε,αν θες ανεβασε το σχολιο μου!!!!!!!!και συνεχισε τα ρεπορταζ και για Ελληνοτουρκικα!!!!

    1. ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΩΡΓΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ………………

  8. Ο παπαδοπουλος ο υπουλος , ιδιος και απαραλλακτος κουραδας ,δειλος , υπουλος , γυναικωτος , ΑΠΟΛΕΜΟΣ ., ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ , αδουλευτος , σκετος Βαγωας προς ολους , και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ , Ι Δ Ι Ο Σ σαν τον δειλο πρωθυπουργο [!!!!] του 1940 γυφτομεταξα…..[μια σφαιρα σε ολη των τη ζωη προς τους εχθρους της πατριδος και δυο δεν εριξαν!!!!! οι αθιγγανοασιατες της γραμματικης του συντακτικου και των μαθηματικων οι αριστοι , ενω τους δοθηκαν μυριες ευκαιριες …..τοπαιζαν Μασιστες σε ολη των την ζηση και ενας δεν βρεθηκε να τους πεταξει μια πετρα…] ιδιοι και αντιγραφα του ΑΣΙΑΤΗ Ε Φ Ι Α Λ Τ Η της αρχαιας ΕΛΛΑΔΟΣ].

    1. Απορώ πως γίνεται ανάρτηση σχολίου, που προέρχεται σαφώς από Εβραίο.

      1. ….μην το παιζεις ενστολος πονηρουλης που τον ενημερωνουν οι των στεπων και της ερημου φυλαρχοι θεικοι….ηλιθιε διαβασε -μελετα γιαυτους τους δυο …ψοφας και εσυ για παρελαση , μονο….

      2. ΠΑΝΤΟΥ ΧΟΜΕΝΟΙ ……ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ…..ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΣΟΣ ΧΟΛΗ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ……..ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΙΣΧΥΗ ΑΥΤΟ…….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΟΙΣΟΥ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

        1. ολοι οι ελληνες μισουμε τους χουντικους ανοητε

    2. ΕΒΡΑΙΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑΞΑ ΑΓΙΑΣΜΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΜΑΤΑ…………ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ……ΤΟΤΕ

  9. Ο Κυριάκος μέχρι τώρα απεδείχθη ηγέτης σε όλα του! Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη

    καλή δύναμη

    1. H ίδια κλισέ ανάρτηση από το υπηρετικό προσωπικό των μητσοτάκηδων.

    2. Χα χα ωραιο αστειο……….με τεττοιο μ..λακα λαο δεν υπαρχη σωτηρια τελος…………..

  10. Τέτοιες απαγορεύσεις επί επταετίας δεν υπήρχαν.

    1. Τέτοιος κορωνο’ι’ος επι επταετιας δεν υπηρχε αλλα !!!

  11. Κουλη αγορι μου πως τους πετσόκοψες ετσι;;;;απ την μια εκλεισες εκκλησιες και μοναστηρια ,αυτό δεν θα τολμουσαν να το κανουν ουτε αι κομμουνισται του τσιπα,και απ την άλλη απαγορεύεις κυκλοφορια και συγκεντρώσεις πολιτων εξω…και αυτό δεν θα το τολμουσαν ουτε οι κλασιδιαρες ουτε ο καρατζαφερ αν τυχων κυβερνουσαν…πως τους γαμησες ετσι ολους Κουλη μου;;;; και δεν σου το χα να μας ζησεις αρχηγε μας και παντα τετοια!!!

    1. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΛΙΓΟ ΑΠ΄ ΟΛΑ….ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ… ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΡΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ….

      1. Ναι ρε παραμορφωμένε μπαγλαμά θιχτηκες για τον αλγερινό κλασιδιεσύ τώρα;;;

    2. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ…………

  12. Μπράβο ρε Στέφανε είσαι στο μυαλό του κάθε Έλληνα Πατριώτη. Κάθε μέρα Παπαδόπουλο εξώφυλλο να έχεις, για να μαθαίνουν οι νέοι πως μόνο έτσι πρόκειται να σωθεί η χώρα.

    1. Ο Κυριάκος μέχρι τώρα απεδείχθη ηγέτης σε όλα του! Μπράβο Κυριάκου καλή δύναμη

    2. Μόνο έτσι. Εσυ ρε Χίε δεν έκραζες τις πρώτες μέρες για τα μέτρα που δεν έπαιρνε;; Τώρα που τα πήρε τα μέτρα, τώρα αρχίζεις να κράζεις;;;.

      Ο Έλληνας βούρδουλα με εφτα ουρές θέλει για να συμμορφωθεί… πάρτε το Χαμπάρι. Μια χαρα τα πάει ο Κούλης

  13. Να εκπαιδευτούν ταχύρρυθμα νεκροθάφτες από τους ανέργους του ΟΑΕΔ. Η Πολιτεία να αναλάβει τα έξοδα κηδείας.

  14. Το εχουμε πει εδω και καιρο μονο με χουντα σωζεται η κατασταση

      1. Βαλε σαλάμι στον πάτο σου….καλα τα λεει κ σε τσούζει η αληθεια γίδι

Comments are closed.