Για όσους δεν το χουν καταλάβει! Ν.Κεραμέως (Υπ.Παιδείας) : Ψήφισα το άρθρο για αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Κοινοποίηση:
Η τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας, φτάνει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός της, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016. Υπό την προεδρία του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει  η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ανάφερε σε συνέντευξη της, σχεδόν 1 χρόνο πριν, τους λόγους που ψήφισε το περιβόητο άρθρο 8 για αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε τι είχε δηλώσει τότε στην Σάσσα Σταμάτη:

keram.jpg 2

Τι σας οδήγησε στο να υπερψηφίσετε το περιβόητο άρθρο 8 για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;

Πρωτίστως, λόγοι βιωματικοί. Λόγω προηγούμενων εθελοντικών δράσεων που είχα αναπτύξει, έχω περάσει χρόνο σε μαιευτήρια και ιδρύματα της χώρας όπου διαβιούν εγκαταλελειμμένα παιδιά. Και παρότι το προσωπικό στους χώρους αυτούς υπερβάλλει εαυτόν, γεγονός είναι ότι τα παιδιά αυτά μεγαλώνουν υπό εξαιρετικά «βαριές» συνθήκες, χωρίς την αγκαλιά και τη στοργή ενός γονέα, συχνά χωρίς πρόσβαση σε φυσικό φως, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν όπως τα συνομήλικά τους, και όλα αυτά έχουν τρομακτικές επιπτώσεις στη σωματική, ψυχική και συναισθηματική τους ανάπτυξη.

Επιπλέον, πολλά από τα παιδιά αυτά έχουν προβλήματα υγείας και τα νέα ζευγάρια που θέλουν να αναλάβουν παιδιά με αναδοχή ή υιοθεσία δεν τα προτιμούν. Θεώρησα λοιπόν ότι έχουμε ως Πολιτεία χρέος να εξασφαλίσουμε σε κάθε παιδί το δικαίωμα να ζήσει, το δικαίωμα να μεγαλώσει σε ένα σπιτικό, με γονείς που θα το φροντίζουν και θα το αγαπούν.

Και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις κοινωνικές υπηρεσίες της χώρας μας, οι οποίες ελέγχουν την καταλληλότητα όλων των υποψήφιων αναδόχων γονέων -ετερόφυλων ή ομόφυλων-, ότι θα φροντίσουν τα παιδιά αυτά να μεγαλώσουν με γονείς που θα τους προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξή τους.

Επιπλέον, σε επιστημονικό επίπεδο, σοβαρές εγχώριες και διεθνείς επιστημονικές και εμπειρικές μελέτες καταλήγουν στο ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός των γονέων δεν έχει επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των παιδιών, στην κοινωνική τους προσαρμογή, ούτε και στην ανάπτυξη της ταυτότητας του φύλου τους. Και σε νομικό επίπεδο, ο εκ των προτέρων αποκλεισμός ενός υποψηφίου από τη διαδικασία αναδοχής -αποκλειστικά και μόνο λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμούθα ήταν αντίθετος προς το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, με το οποίο έχουμε υποχρέωση να συμμορφωνόμαστε. Πρωτίστως όμως, όλα τα παιδιά έχουν ανάγκη από ένα σπιτικό και από ανθρώπους που θα τα αγαπάνε και θα τα φροντίζουν, και αυτό θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να συνιστά την απόλυτη πολιτική μας προτεραιότητα.”

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! «ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ» – ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Για τίς άλλες κυρίες που το παίζουν προχωρημένες και ψήφισαν τήν υιοθεσία, όπως τήν Κεφαλογιαννη καί Μπακογιαννη δέν ακούω τίποτα ….

  2. ….Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΟΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ!!….ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ…..ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!….ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!…ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!….ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!

  3. πηρε την αλυσιδα που ειχε στο χωριο ο πατερας της και εδενε τον τραγο στη μουρια και την εκανε κολιε.
    οποιος περιμενε κατι αλλο ειναι αφελης. για να βρεις μια κωλοδουλεια θες βυσμα και γνωριμιες σκεψου για να μπεις στα ψηφοδελτια ενος μεγαλου κομματος και να εχεις και προβολη απο τα μμε τι πουλημενο τομαρι εισαι

  4. (Επαναλαμβανω το σχολιο γιατι το εχασα.) Σε αυτό που εγραψε ο PELO θα προσθεσω τον πόλεμο που θα αρχισουν οι Συλλογοι Γονέων στα υιοθετημένα πιτσιρίκια. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΤΙΝΙ ΤΟΣΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΦΥΛΟΥΣ “ΓΟΝΕΙΣ” ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ. Να δουμε τι μπουρδες θα μας λεει η Κεραμεως και οι λοιπες μοντερνες κυριες της Βουλης για την απερισκεπτη στήριξη του νομοσχεδιου .

  5. Δυστυχως τα παιδια μας θα πληρωσουν τα λαθη μας & τη βλακεια μας.Δεν ειναι τυχαιο οτι τετοια ατομα τα εχουν σε υπουργειο που εχει να διαχειριστη θεματα παιδειας.

  6. Και τι σας νοιάζει όλους εσάς εαν τα τα εγκατελειμμένα γέννηματα των γιουφτων , ναρκομανών , παράνομων ιερόδουλων και λοιπών νεγροειδων υπανθρωπων μεγαλώνουν με πούστηδες ;;;;;;; Γιατί για αυτά τα παιδιά μιλάμε , το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα καταλήξουν να ζουν από επιδόματα η’ στους δρόμους …., οι πούστηδες επιπέδου έχουν λεφτά…

  7. Κουλλλλαααα,αχ μας τον ξανασφυριξαν ΧαραλαΜπεεεε.

  8. Μπράβο. συγχαρητήρια………να ξανάρθεις για ψήφο

  9. σε πολλους νεοελληνες τελικα αρεσει να βιώνουν στην ζωη τους βίαιο παρα φυσιν σοδομισμο κατ ‘εξακολουηση στους ιδιους, στην γυναικα και τα παιδια τωνπαιδιών τους, μερικες που τους γλυστρας το δαχτυλο μεσα μετα την ολοκληρωση την πραξης ετσι σαν χαδακι ας πουμε, πετιούνται πανω και σου κανουν ολοκληρη ιστορια …τι λαο κι αυτος!

  10. Τα προσυμφωνημενα με τη Μπιλντεμπεργκ τηρουνται κατα γραμμα Κουλη?

    1. Τηρούνται κατά γράμμα, και δεν παρεκτρέπεται καθόλου!!! απλά οι Έλληνες, ζουν σε νιρβάνα, και δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ο Αλέξης ΠΟΥΛΗΣΕ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και ο Κούλης το μισό ΑΙΓΑΙΟ απο τον 25ο παράλληλο!!! Όταν (και εάν), ξυπνήσουν, εύχομαι να μην είναι αργά! (και η Ελλάδα μισή!)

  11. αηδια και μονο που το λεει, ντροπη σου κουλη που την εχεις στο κομμα σου

  12. Αυτη σίγουρα ειναι γυναίκα εκ γενετης?Γιατί τραβελιζει λιγο

  13. Να ψάξει στο ιντερνετ για την “Jessica Yavin” ώστε να δει ότι κάνει λάθος.

  14. Αι σιχτιρ πια. Αντε σπιτι σου κυρα μου να πλύνεις κανενα πιατο. Ανόητη!!

  15. Και το παιδακι για να εχει μια αγκαλια και στοργη, ειναι φυσιολογικο να εχει για γονεις δυο ανδρες η δυο γυναικες;;;;;;; Και τι θα γινει οταν μεγαλωσει και παει στο σχολειο και μαθουν τα μαντατα τα αλλα παιδια;;;;;;; Θα το φανε ζωντανο το παιδακι, τα παιδια ειναι πολυ σκληρα!!!!!!!! Γι ‘ αυτο αφησε μας κυρια μου με τις μπουρδες σου!!!!!!! Ο Κουλης απο οτι φαινεται εκανε αλλο ενα Πεναλτι!!!!!!!!!!!!

  16. Συγνώμη που ξέχασα να ρωτήσω κάτι την συγκεκριμένη κυράτσα και πρέπει να ξαναγράψω:
    Λέει ότι: “……σε επιστημονικό επίπεδο, σοβαρές εγχώριες και διεθνείς επιστημονικές και εμπειρικές μελέτες καταλήγουν στο ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός των γονέων δεν έχει επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των παιδιών, στην κοινωνική τους προσαρμογή, ούτε και στην ανάπτυξη της ταυτότητας του φύλου τους……”
    Ποιές επιστημονικές μελέτες μωρή κατίνα διάβασες που λένε κάτι τέτοιο; “γονέας ” είναι εκείνος που που παράγει γόνους, δηλαδή εκείνος που γενά. Έχεις δεί κανέναν πούστη ή κανέναν κτηνοβάτη να γενούν παιδιά;
    Ή μήπως εξαιρούνται οι κτηνοβάτες; Έλα μην γίνεσαι ρατσίστρια…..
    Είναι μία τεράστια κοινωνική ομάδα που σε αρκετές χώρες της Ευρώπης αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.
    Δεν έχεις ακούσει ποτέ για τα μπουρδέλα ζώων σε χώρες της πολιτισμένης φραγκιάς, στα οποία καταλήγουν συνήθως τα αδέσποτα που εξαφανίζονται από τους δρόμους της Ελλάδος, όσα δηλ. γλυτώσουν από τους λάθρο που τα κάνουν νοστιμότατο γκιουβέτσι.
    Λοιπόν δεν μπορείς να εξαιρείς αυτή την κοινωνική ομάδα, μόνο και μόνο για τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους. Πέραν του ότι εμπίπτεις στην σχετική διάταξη του αντιρατσιστικού, σκέψου ότι σε λίγον καιρό ξαναέχουμε εκλογές και ίσως χρειαστείς τους ψήφους τους. Μην παριστάνεις την ακατάδεχτη και λες ότι δεν θέλεις τέτοιους ψήφους γιατί θα σου συστήσω να κοιτάξεις δίπλα σου στα έδρανα της Βουλής όπου θα δείς κάθε είδους “σεξουαλικό προσανατολισμό” εκλεγμένους μάλιστα με ψήφους “πατριωτών”…..

  17. ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ.
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ € ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΤΟ ¨¨ΕΘΝΙΚΗΣ¨¨ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ;

  18. Και την κάνανε αυτήν την κυρά ΥΠΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!!!
    Μπράβο Κούλη, Είσαι ο κατάλληλος για να τιμωρήσεις τους “πατριώτες” που σε ψήφισα!

Comments are closed.