Για την αγάπη της… επιστήμης! 4.7 εκατομμύρια ευρώ πήρε η “ειδικός” της κυβέρνησης Βάνα Παπαευαγγέλου για να μας ανακοινώνει τα κρούσματα

Κοινοποίηση:
Παπαευαγγέλου

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τα πόσα χρήματα πήρε εν μέσω πανδημίας η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, έκανε η Βασιλική Κασσινά.

Η καθηγήτρια που έχει αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό και έχει διχάσει πολλές φορές με τις απόψεις της πήρε από τη στιγμή που ξεκίνησε ο κορωνοϊός μέχρι και σήμερα 4.749.062.00 ευρώ, σύμφωνα με συμβάσεις που είναι δημοσιευμένες στο Διαύγεια.

Τα 2 εκατομμύρια είναι δωρεά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ πήρε και 594.742.00 ευρώ ως δωρεά/χορηγία από την Pfizer.

Την αποκάλυψη την έκανε η Βασιλική Κασσινά, η οποία δημοσίευσε και σχετικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο δείχνει αναλυτικά τις συμβάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Η Βάνα έκανε μία πρωτάκουστη ανακάλυψη γιά τόν κορωνοιό πού κατέπληξε όλο τόν επιστημονικό κόσμο.Μετά από πολυχρόνη εργασία μέ ηλεκρονικά μικροσκόπια ανακάλυψε ότι ό κορωνοιός μεταδίδεται πολύ εύκολα στήν συγκομιδή τής ελιάς.Γιά αυτό πρότεινε νά μήν γίνεται τό μάζεμα τής ελιάς όπως συνήθως τόν Δεκέμβρη καί τόν Ιανουάριο αλλά τόν Ιούλιο.
    Γιάννης Λάκων

  2. Να γιατι πιπιλιζουν σε ημερησια βαση το μυαλο των αφελων και κανουν προπαγανδα για τα εμβολια.Ακους εκει σχεδον 5 εκατομμυρια πηρε η κυρια.Αν προσθεσεις και τα αλλλα που εχουν παρει τσιοδρες μαγιορκινηδες και λοιποι, αν βαλεις και τα λεφτα της λεγομενης επιτροπης κ οακθενας φανταζεται που πηγαν τα λεφτα μας.Αυτα τα εχει στερηθει ο απλος πολιτης.Θαρθει ομως και η ημερα της κρισεως.Οι μισοι απο τους θανατους ηταν σχεδον εμβολιασμενοι.Να δουμε τη ΝΕΜΕΣΙ

  3. Βρωμερέ, εβραιόθρησκε και εβραιόδουλε ελληνόφωνες , ιδού τα έργα σου…..

  4. Πόθεν προκύπτει ότι τά τσεπωσε ή Μανδαμ ; Οι Φαρμακευτικες ριναι γνωστό ότι προωθουν τά προϊόντα τους μέ διάφορους τρόπους μέσω ιατρικών Συνεδρίων στά οποία συμμετέχουν ενεργά Ιατροί σέ διατεταγμένη υπηρεσία όχι για τήν ψυχή τής μάνας τους . Τήν Χορηγία της Pfeizer Ποιοί τήν μοιράστηκαν…οι Ακαταδιωκτοι ; Τό ίδιο ερώτημα καί μέ τό κονδύλι τής ΕΕ . Ηταν στό κόλπο τής προώθησης καί τά ΜΜΕ ;

  5. Ας βγει να πει ότι δεν είναι αλήθεια. Αλλιώς, πώς δεχεται δωρεες από τη pfizer την ώρα που μιλάει συνέχεια για τα εμβόλια; Και ζητάει συνέχεια νέες δόσεις! Αφού χρειάζονται νέες δόσεις, ποια η αποτελεσματικότητά τους; Για απαντήστε ακαταδίωκτοι και πάνω απ’ όλα πόσα λεφτά έχετε πάρει.

  6. Για αυτο αυτοι οι μισανθρωποι μισελληνες αντικοινωνικοι και απαθεις στον πονο του απλου πολιτη ,δεχτηκαν να διαχωριστουν απο τους συμπολιτες βαφτιζομενοι ως ακαταδιωκτοι ..για να κανουν με τα λεφτα του φορολογουμενου ελληνα τους ρουφιανους και τους νενεκους ενω ηξεραν πολυ καλα τι δημιουργουν αυτα τα πειραματικα σκευασματα στους εκβιαζονενους πολιτες μικρους και μεγαλους ..Λαικα δικαστηρια με συνοπτικες διαδικασιες αποδοση ποινων και αμεση εκτελεση αυτων των ποινων ..

  7. εγω παλι λεω να παρω τα βουνα καλυτερα με τα τετραποδα ζωντανα τις φυσης θα βρω την ησυχια μου

  8. Κορόιδα που τρέξατε και μπολιαστήκατε! Βάλατε το φαρμάκι μέσα σας και αυτοί τα οικονομήσανε! Τρέξτε τώρα και για τη 4η δόση!

  9. ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 100ΕΚΑΤ ΚΑΙ ΒΑΛΈ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ .ΤΥΧΑΙΟ ΕΕΕ!!

  10. Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες μανδάμ.Σε φάρμακα να τα ξοδέψεις εσύ και η οικογένεια σου

  11. Πουλημένα τομάρια!!!Την κατάρα του Ιπποκράτη να έχετε όλοι σας!!!

  12. Η ΝΔ έχει μαζέψει όλα τα καλά κομματόσκυλα της επιστήμης του κώλου να βγάλουν εις πέρας το πανδημικό θέατρο, γι’αυτό στα πανεπιστήμια πάντα γινόταν και γίνεται της π…..ας με τα κόμματα, πιάνουν κομματικά στρατόπεδα για να βολεύονται στην πορεία οι επιστήμονες

  13. Ανεμομαζωματα πανω σε 30000 ψυχες διαβολοσκορπισματα κυρουλα φερεφωνο του δοσιλογου πορδιπουργου!
    Εχει η ζωη κατι γυρισματα….να το θυμασαι και συ κι οι ομοιοι σου!

Comments are closed.