Για τα λαμόγια πάντα υπάρχουν! Εξοργίζει ο Κυρανάκης: Δουλειές υπάρχουν, οι νέοι δεν ψάχνουν για δουλειά!

Κοινοποίηση:
1

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης κατηγόρησε τη νέα γενιά πως δεν ψάχνει για δουλειά, αλλά τα περιμένει όλα από το κράτος και από τα πολιτικά γραφεία! Γιατί ζούμε και σε μια εποχή που έχουμε αφθονία στην εργασία και περιμέναμε τον (βουλευτή και όχι εργαζόμενο) κ.Κυρανάκη να δώσει «συμβουλές».

«Δεν ψάχνει η νέα γενιά δουλειά. Δεν ψάχνει στο ίντερνετ. Να μην τα περιμένουν όλα από το κράτος. Πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν για δουλειά, αλλά δεν κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού»… Τι να πει κανείς;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν έχει και άδικο οι νέοι σήμερα για καφέ είναι δε ψάχνουν για δουλειά εγώ δύο δουλειές κάνω οποίος ψάχνει βρίσκει δε γίνεται να είμαστε όλοι διευθυντές και να τσιμπάμε χιλιάρικο ρε παιδιά άντε πολύ καλομαθημενη βγήκε αυτή η γενιά.

  2. Να του κάνει η μάνα του κανένα Ευχέλαιο…
    Κέρναγε γλυκά όταν βγήκε Βουλευτής ο κανακάρης της.
    Ουστ, άχρηστη μάνα.

  3. Σωστά τα είπε, δεν πρέπει να ψάχνουν δουλειά μέσα από γραφείο βουλευτή με βύσμα.
    Η αγορά έχει άλλες απαιτήσεις την σημερινή εποχή.

  4. Κυρανακη εσύ έψαξες ποτέ στη ζωή σου να βρεις δουλειά??? Κι αν… που ???? Μήπως και εσύ στα πολιτικά γραφεία της ΝΔ???

    1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ; ΤΑ ΣΤΟΙΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΕΧΕΙ ΟΡΓΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ FACEBOOK

Comments are closed.