Για τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση η πανδημία έχει λάβει τέλος …

Κοινοποίηση:
methcovid

Μία μικρή υπενθύμιση ότι χτες είχαμε 70 νεκρούς από την πανδημία.

Για τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση η πανδημία έχει λάβει τέλος αλλά για την κοινωνία η τραγωδία με τους νεκρούς δυστυχώς παραμένει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πήγα τον πατέρα μου στο Παπαγεωργίου ,τον έκαναν εισαγωγή με 95 οξυγόνο κ μιάμιση μέρα δεν πέρασε ένας γιατρός να τον δει.Τον παράτησαν σε ενα δωμάτιο με 2 άλλους οι οποίοι ήταν σε λήθαργο κ του πέταγαν ένα φαγητό σαν σκυλί!
    Όταν πήρα για τηλ ενημέρωση μου είπαν ότι ηλικιωμένος κ ανεμβολίαστος θα υποτροπιάσει σίγουρα! Αυτή ήταν η εκτίμηση του γιατρού!Όταν ρώτησα την ειδικότητα του τα μασαγε!Μετα κατάλαβα,ήταν ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΌΣ!
    Τον πήρα από εκεί μέσα ,του έδωσε ιδιώτης γιατρός αντιβίωση κ ο άνθρωπος ,δόξα τω Θεώ ,ανάρρωσε!
    Να πως πεθαίνουν οι άνθρωποι!Με πλαστικούς που κάνουν τους πνευμονολόγους!Άντε με το καλό κ κτηνιάτρους!ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΖΩΑ!

  2. Και υγειονομικοι κ πυροσβέστες κ ένστολοι σε αναστολή ακόμα ΑΤΣΙΓΑΡΟΙ Κ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ

  3. Απο την αρχή, φερθηκαν και αντεδρασαν βλακωδως, οι κυβερνητικοι. Ανοσία της αγελης, αλα σουηδια, εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί, λιγότερες συνταξεις, λιγότερα επιδοματα, επιβιώνει ο υγιεστερος, this is SPARTA. Καθένας με τη γνωμη του, ολες σεβαστές, αν και βλακωδεις για ορισμένους η υπερ-ιδεες για αλλους. Εν κατακλείδι, δεν βγαίνει ακρη. Το μονο σιγουρο, παλι εφαγαν οι λιγοι και εκλεκτοί η εκλεγμένοι. Επιβιώνουν τα κάθε λογης συμφεροντα, εις βάρος μας. Οπως παντα αλλωστε, τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια που υπαρχουμε.

  4. ε ναι , μαθαμε ολους τους λοιμωξιολογους και τελειωσαμε τωρα σειρα εχουν οι διεθνολογοι οι αποστρατοι οι πολεμικοι ανταποκριτες ………

  5. Προφανώς και δεν πουλά πλέον στα Μ.Μ.Ε. η πανδημία και έχουμε τα της Ουκρανίας, που πουλά και είναι σημαντικό και ιστορικό γεγονός. Από την άλλη όλος αυτός ο κόσμος που τράπηκε σε φυγή από τον πόλεμο και πάει σε άλλα κράτη, δεν σας κάνει εντύπωση που στις δομές υποδοχής δεν φορά κανένας μάσκα, αλλά ούτε και παρέχει κανένας κάποιο μέτρο προστασίας;
    Μήπως στο τέλος και η Ευρώπη έχει να αντιμετωπίσει έναν άλλο σιωπηλό πόλεμο;
    Πολλά ερωτήματα μας γεμίζει όλο αυτό το σκηνικό.
    Από την άλλη όλοι αυτοί οι Έλληνες επιστήμονες που μας βομβάρδιζαν έως τώρα, μόνο αμφιβολίες κατάφεραν και λίγο διχασμό, κάνοντας περισσότερο κακό παρά καλό.

  6. ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΣΙΠΡΑ, ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

  7. Ξέρετε τι σοκ έχουν πάθει οι ειδικοί, που δεν τους παίζουν τα κανάλια.. η Πάγωνα ειδικά θα βάφει τα χείλια μαύρα..

  8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΡΑΦΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

  9. ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΝΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΑΣΙΕ ΕΜΒΟΛΕΙΩΝ ……..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΙΤΗΚΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΡΟΦΗΜΟ ΤΟΥ ΜΑΞΟΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΙΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ……………..ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΛΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ………………..

Comments are closed.