Για πρώτη φορά: Αποκάλυψη-σοκ για τη Τζένη Καρέζη! Ο Καζάκος, ο καρκίνος και η εξάρτηση από το αλκοόλ πριν αφήσει την τελευταία της πνοή…

Κοινοποίηση:
download

«Εγκυκλοπαίδεια» και «πάπυρο». Έτσι χαρακτηρίζουν τον δημοσιογράφο Αντρέα Κουβελογιάννη όσοι τον γνωρίζουν. Αλλά και για όσους δεν τον ξέρουν, η πορεία και η πείρα του μιλούν από μόνες τους.


Του καλλιτεχνικού χώρου διάσημος ρεπόρτερ της εποχής για δεκαετίες ολόκληρες, είχε προσωπική σχέση με τα μεγαθήρια του θεάματος και όχι μόνο, και το αρχείο του είναι ένας πραγματικός θησαυρός με πολλά κρυμμένα μυστικά. Κάποια από αυτά, ο Αντρέας τα μοιράζεται με τους φίλους του στα σόσιαλ μίντια και στις περισσότερες περιπτώσεις προκαλεί χαμό με τις αποκαλύψεις που κάνει.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ Ο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ !!!!

    1. Και η Μελινα Μερκουρη που πηγε στην Αμερικη ζει ακομη.

Comments are closed.