Για ποιόν θα έβγαζε; ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ;;; H Άννα Βίσση έβγαλε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο -Στο κλιπ πρωταγωνιστεί τρανς ακτιβίστρια

Κοινοποίηση:
1

Ανήμερα της επετείου του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, η Αννα Βίσση κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον νεαρό ακτιβιστή, με τίτλο «Τρομαγμένο μου».

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του κλιπ για το τραγούδι των Λίνας Δημοπούλου και Γιώργου Καλογερόπουλου.

Αννα Βίσση: Το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη, που γράφτηκε από τη Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο», έγραψε η Αννα Βίσση στην ανάρτηση για το τραγούδι του Ζακ Κωστόπουλου. «Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», συμπλήρωσε.

Η Αννα Βίσση δεν είναι η πρωταγωνίστρια του νέου της κλιπ, καθώς το τραγούδι θέλει να περάσει ένα μήνυμα, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Αντίθετα, η τραγουδίστρια κάθεται στις μπροστινές θέσεις ενός θεάτρου και παρακολουθεί μια χορευτική παράσταση, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της τρανς ακτιβίστριας Μπέττυς Βακαλίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Παλι ξεμεινε απο φραγκα η γρια και πονταρει να τα κονομησει απ το αδερφατο.

  2. η σαβούρα
    της σαβούρας
    τη(ν) σαβούρα
    ω σαβούρα

    οι σαβούρες γενικώς.

  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ…ΑΛΛΑ….ΟΥΤΕ Η ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ….ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.

  4. Αυτή προσκυνάει τον σατανά γιά αυτό ήταν τόσα χρόνια με τον αρχιδιάολο τον καρβέλα…τι περιμένατε.

  5. Ποιός θυμάται τό “νά ΄τανε το 21” , όπου σέ μιά στροφή έλεγε : “καί νά κρατάω τίς νύχτες μέ τ’ άστρα μιά ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΑ αγκαλιά”… Όπου μετά τήν αγανάκτηση τού κόσμου ( ΤΟΤΕ , ΕΚΕΙΝΑ τά χρόνια , σήμερα ποιός νά μιλήσει…) ή συγκεκριμένη φράση αλλάχτηκε μέ τό “ομορφούλα”.
    Αφήστε μας ήσυχους ρέ ΚΑΛΟΙΤΕΧΝΕΣ ! (Όχι όλοι φυσικά , εννοείται !)

  6. Εχει καεί ο εγκέφαλος σου.Ξέρεις από τι.Ντροπή σου.

  7. ΑΜ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΓΚΕΙ?
    ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΓΡΙΑ ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ

  8. Ποιο αποτροπαιο τελος ρε ξεμοραμενη, απο παθολογικα αιτια πεθανε απο τα ναρκωτικα!!!!!! Δεν τον ακουμπησε κανενας και βρηκαν τον μπελα τους ο μαγαζατορας και οι αστυνομικοι που τον συνελλαβαν τον κλεφτη!!!!!! Και μην πει κανεις για τις κλωτσιες, γιατι αν δεν ειναι υποκριτης και ειναι αντικειμενικος και δει το βιντεο καλα θα δει οτι αυτοι οι δυο φοβουμενοι μην τους κοψουν τα γιαλια, κλωτσουν τον αερα, ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου!!!!!!!!

Comments are closed.