Για γέλια και για κλάμματα! 20 άτομα σήκωσαν περιπολικό που τους εμπόδιζε να πάρουν κατασχεμένο αυτοκίνητο!

Κοινοποίηση:
ΠΕΡΙΠΟΛ

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κεφαλονιά όπου μια παρέα 20 περίπου ατόμων βρέθηκε έξω από το ΑΤ όπου υπήρχε μόνος ένας φρουρός.

Ο αστυνομικός βλέποντας απέναντι του όλα αυτά τα άτομα, τα έχασε και δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Στη συνέχεια, η ομάδα των ατόμων ανέβηκε στο κτήριο όπου ο μοναδικός αστυνομικός που βρήκε ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας.

Τα άτομα κατέβηκαν τα σκαλιά και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο όπου ήταν ακινητοποιημένο ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο το οποίο έψαχναν. Ένα περιπολικό όμως τους εμπόδιζε. Τότε το σήκωσαν με τα χέρια τους και το μετακίνησαν για να κάνουν τη δουλειά τους. Με κάποιο εφεδρικό κλειδί που, προφανώς είχαν, έβαλαν μπροστά το όχημα και εξαφανίστηκαν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού. Το όχημα είχε κατασχεθεί λόγω παραβάσεων της τροχαίας. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα από τα άτομα που μπούκαραν στο ΑΤ και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Ωστόσο το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί ακόμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. παρέα 20 ατόμων = μια γαμωαγέλη γύφτων ποινικών που τους είδε ο μπάτσος και χέστηκε πάνω του
    να μην είναι και αυτοί μια αγέλη γριές να τις πλακώσει ο μπάτσος με την ησυχία του;
    επίορκοι δειλοί και κότες

  2. Αφου δεν πηρανε και το περιπολικο μαζι παλι καλα

  3. Λογικά το όχημα ήταν τίγκα στην πρέζα κ έπεσε εντολή να κάνουν όλοι τα στραβά μάτια. Αν υπάρχει άλλη εκδοχή, ας βγουν να την πουν.
    Πάλι καλά που δεν πήραν κ τον αξιωματικό υπηρεσίας μαζί

  4. Τι ξεφτίλα είναι αυτή….και μετά μου λένε ότι είμαστε και ασφαλής

  5. ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΎΡΚΟ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ

    1. Το πρόβλημα είναι πως οι αριστεροί ως αρβανίτες/αλβανοί, βούλγαροι/σλάβοι, ρωσοπόντιοι και τουρκοπόντιοι που είναι στην καταγωγή, μόνο πίπες κάνουν στους τούρκους και βαράνε τους γηγενείς Έλληνες και βέβαια τον στρατό και την αστυνομία…

  6. ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ …ΟΥΤΕ ΟΥΓΚΑΝΤΑ …ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΙΧΑΛΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΠΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ….

Comments are closed.