Για γέλια και για κλάματα: Νέο βίντεο με τη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ να διασύρεται σε ζωντανή μετάδοση στον ΣΚΑΪ! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
xronopoulou-1

Πραγματικά είναι για γέλια και για κλάματα.

Δείτε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΪ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. οι διεκδικουντες την εξουσιαν μπορει να καλυπτουν ολα το φασμα, απο τα απλα τουβλα μεχρι ΚΑΙ ψευδοηγετες. με μασαιο φασμα τους κουτοπονηρους.

  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ….ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΩΑΝΟ.

  3. Φύγε μόνη σου “βλήμα”…όσο έχεις καιρό…! Μετά θα είναι αργά ο πέλεκυς βαρείς και θα στεναχωρηθείς!! Όπως εμφανίστηκες.. Έτσι εξαφανίσου..!! Θα τη πληρώσεις για πολλούς….!!!

  4. Βρε την (α)δικαιοσύνη, επί τ’ αυτα & παραέξω…
    εμετός.

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ “ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ” Η ΚΥΡΙΑ. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ.

  6. Αν είναι τόσο καλή καί στο γάμ…..η όσο και στο λέγειν καί στην Πειθώ ´τότε κάνει για βουλευτής ´καί βάλε…

  7. Άλλο ένα ζωντοβολο που θα πρέπει να πληρώνουμε εμείς τα γίδια που τα ψηφίζουμε.

  8. ΝΤΡΟΠΗ στους αρχηγους κομματων που μας περνανε για τετοια ζωα και μας φτυνουν αναισχυντα. ΦΤΟΥ ΣΕ ΣΑΣ!

  9. άλλο βούρλο και αυτό. την βλέπεις και απο την φάτσα το πόσο κόβει το μυαλό της ή όχι. πολιτικός και αυτή. καμία ελπίδα σε αυτή τη χώρα.

  10. Μονο για κουνηματα σε κανενα ματσωμενο γερο , ειναι το χαζοβλαχαδερο, που θελει να μιλησει και για την οικονομια τρομαρα της

  11. Η Καίλή αυτήν και τις άλλες, τις τρώει για πρωϊνο…

  12. αγράμματα ανίδεα κομματόσκυλα, όλοι στο πράσινο και στο μπλε (ΝΔ) πασοκ

    1. Είδαμε καί τούς Χ.Α. όταν ανέβαιναν στό βήμα τής Βουλής, τά μαργαριτάρια που πέταγαν…

  13. Ξεφτίλα για αυτούς πού την
    Ψηφίζουν. Μόνο για πο@τσο
    Είναι η κυρία.

  14. Τελικά το ΠΑΣΟΚ για τις γυναίκες έγινε προθάλαμος της ΝΔ. Αννα , Μιλενα,Εφη, Ευα και απο κοντα η Ελενιτσα δουλευουν όλες για πάρτη της.

  15. Σας έμαθαν σε ένα τρόπο υποβαθμισμένης ζωής σε όλα ακόμα και τον συνηθίσατε και γελάτε η είσαστε αδιάφοροι. Αυτοί που μιλάνε να είναι αστοιχείωτοι και αμόρφωτοι ( ακόμα και πτυχίο πανεπιστημίου )σε ότι αναλάβουν και να μιλάνε σε αντικείμενο που δεν κατέχουν. Αν δεν επέμβει ο ίδιος ο Θεός δεν υπάρχει ελπίδα ούτε έλεος πιά εδώ.

  16. Κοίτα να δεις. Ψηφίζω χρόνια τώρα. Είναι όμως η πρώτη φορά που θα πω να μου κοβόταν το χέρι. Με οποιοδήποτε ψηφίσω. Να μου κοβόταν το χέρι. Απελπισία όλοι. Χάλι μαύρο.

  17. Σιγουρα ξνθια είναι και τα εχει βάψει καστανα

  18. Σοβαρά τώρα ??? Δηλ επειδή στραβογ@μησ€ και στραβοχυσ€ ο γ@μ#κουλ@ς ο μοιραζ 2000..σγα μη μοιραζ και πεντουχιλιαρα..ο πολλάς ο
    βαρείς ο Γεωργούλης..θα τη πληρώσουμε εμείς τη “νύφη”..??? Που είσαι ρε Γεωργούλη…αν είναι το βράδυ να με γ@μ#σ€ις..!!! και το πρωί να μπω στο “Επικρατείας”..!!! εγώ θα κάτσω…!!!

  19. Τι ζούμε Θεέ μου !!! Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό λέμε…!!! Απίθανες καταστάσεις… απίθανοι τύποι και τύπισσες μας ρουφάνε το “αίμα” με το καλαμάκι και εμείς καθόμαστε εντελώς αποχαυνωμενοι και παρατηρούμε την “ευθανασία” μας..!!! Τελικά η κριτική ικανότητα του Έλληνα είναι για τα πανηγύρια με σουβλάκια.. μπύρες και Εφη Θώδη…!!! κι έχει ο Θεός !!! Κρίμα… πολύ κρίμα που αφήσαμε να πάνε χαμένοι οι αγώνες και οι θυσίες των προγόνων μας για μια Ελλάδα “ελεύθερη” και “δημοκρατική”..!!! Αποτύχαμε παταγωδώς….!!!

  20. και εαν την πλήρωσε τζάμπα και βερεσέ ο άλλος? Εμένα μου λύθηκαν όλες οι απορίες…

  21. Κάθε άνθρωπος πρέπει να εκμεταλλεύεται τα προσόντα του. Αυτή επειδή ανέβαινε στη “μπάρα” προωθήθηκε. Άμα θέλουν να ενισχύσει το κόμμα, ας τη στείλουν στο Σειρηνάκη να βγάλει κανά βιντεάκι…. Τι τη βάζουν και μιλάει;

  22. την αλη την ρωτανε τι θα κανετε για την μαγνησια βολο και λεει τωρα δεν εχω τα χαρτια μπροστα μου ρομπα εγινε , πες μωρη ενα σωστο δρομο για το πηλιο θα προσπαθησω η υποδομες πες κατι τοσο δυσκολο ειναι αυτους ψιφησαμε .

  23. Εκτός απο ηλίθια η “βιασμένη” είναι και ασχημομούρα. Τι μπούφικο ύφος είναι αυτό που θα το πλήρωνουμε κιόλας; Απορώ ποια ζωντόβολα ψήφισαν Πασόκ. Ακόμα και η απατεωνιά του βιασμού ήτανε κάκιστα οργανωμένη. Δεν την ξέραμε, πέταξε το τυράκι, την μάθαμε και αποδείχθηκε όχι απλά λίγη αλλά πανηλίθια και όχι για το σαρδάμ αλλά απο τον τρόπο που στέκεται, που κινείται, δεν έχει λέγειν, είναι στην τσίτα και φαίνεται, δεν θες να την βλέπεις να μιλάει, κουράζει, δεν είναι επικοινωνιακή και σίγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ρεζίλι το Πασόκ, μαύρα χάλια. Ακόμα μια γκόμενα που προωθείται χωρίς μέλλον, βρείτε καμιά που να έχει μεταπτυχιακό στις πωλήσεις. Βαριόμαστε πχια!

  24. Ωραίο γκομενάκι,αλλά μόνο αυτό,γκομενάκι,τίποτα άλλο

  25. ΕΝΤΑΞΕΙ. οι πολλες ”αρμοδιοτητες” λιγο ΤΟ ετσι λιγο ΤΟ γιουβετσι. ΣΑΡΔΑΜΟΠΜΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΗΚΕ

Comments are closed.