Για γέλια και για κλάματα! Η ανακοίνωση όνειδος της κυβέρνησης για το «Στοπ» στην επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα – Στις Εκκλησίες και στα γήπεδα κολλάει και στους αναρχοάπλυτους δεν κολλάει;

Κοινοποίηση:
karaiskaki

Την ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα ανακοίνωσε η κυβέρνηση το πρωί της Τρίτης με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Ανατροπή σκηνικού σε λιγότερο από 24 ώρες
Η σημερινή απόφαση έρχεται να ανατρέψει όλα όσα έγιναν χθες το βράδυ, όταν οι ποδοσφαιρόφιλοι πανηγύριζαν για τη μερική επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Έχοντας παρουσιάσει έναν εξαιρετικό φάκελλο στη σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας (παρουσία Αυγενάκη, Χαρδαλιά και μελών της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων) η Λίγκα πίεζε για να γίνει αποδεκτο το αίτημα για να επιτραπεί η είσοδος σ’ ένα 10% των φιλάθλων (σύμφωνα με τη χωρητικότητα των γηπέδων), ωστόσο οι λοιμωξιολόγοι ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και συζητούσαν για το 5%.

Τελικά οι όποιες ενστάσεις ξεπεράστηκαν και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης για τη μερική επιστροφή του κόσμου με τους Ευρωπαϊκούς αγώνες Ολυμπιακού (αύριο Τετάρτη κόντρα στη Μαρσέιγ αύριο για το Champions League), ΠΑΟΚ (μεθαύριο Πέμπτη κόντρα στην Ομόνοια για το Europa League) να λειτουργουν πιλοτικά για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Μάλιστα νωρίς το βράδυ η διοργανώτρια αρχή δημοσιοποίησε τις αναλυτικές οδηγίες για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα, ωστόσο η σημερινή απόφαση του Πρωθυπουργού έφερε την πλήρη ανατροπή και οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα θα χρειαστεί να κάνουν κι άλλη υπομονή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ????ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΑΧΥΡΑ ?????ΕΔΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Σκουζουν οι Ναζηδες πάλι για τις 20000 που μαζεύτηκαν και τους εκραζαν

  3. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΑΙΔΙΆ Δ-Ε-Ν Α-Ν-Τ-Ε-Χ-Ω ΆΛΛΟ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΆΔΑ ΉΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ 20000 ΆΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ.. Και απαγορεύονται ΟΟΟΟΛΑ ταλλα;

    1. Ρε σεις μην τρελαίνεστε… Δεν κολλάνε οι αναρχοάπλυτοι, τους σώζει η βρώμα και δυσωδία που έχουν.. Δεν πλησιάζει της κορώνας ο υιός..

  4. Ρε Κούλη τι σου βρήκε η Μαρέβα και σε μάζεψε;;;;;; Από καλάθι Λαικής ψώνισε;;;;;;
    Κανονικά πρέπει η Πρόνοια να της βγάλει και επίδομα που σε κρατάει.

    1. Ποιος σου ειπε οτι αυτη ειναι απο αλλο ανεκδοτο;;;

  5. Ο μαλακοβλακοπουργος …που ήταν όταν μαζεύτηκε 20,000 κόσμου έξω από το εφετείο????
    Ποια ανακοίνωση έβγαλε???
    Που ήταν το ενδιαφέρον του τότε??
    Ακόμα και τα ποιο πιστά σκυλιά ψηφοφόροι της ΝΔ βλέπουν ότι ο Κούλης… Δεν το χει…

  6. Το κακό είναι ότι κάποιοι θεωρούν οτι μαε έσωσε. Μακράν ο χειρότερος πρωθυπουργός σε όλα. Ακόμη και οι υποστηρικτές του ειναι δυστυχισμένοι.

  7. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Κ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ ΜΠΗΚΑΝ ΩΡΑΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Κ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Κ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣΚΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ Κ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682/20 ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

    1. “”ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ»» εζησες κ εσυ την ονειρωξη σου…..Αλλά η πραγματικοτητα ειναι εξωγηινη……για τους κομματισμενους φοιτητες……

  8. σιγα μην εκανε το σωστο η πρωθυπουργαρα μας που ηταν να αφησει λιγους θεατες στα γηπεδα θα μου εκανε τεραστια εκπληξη αλλα δεν

    1. Το σωστό με καθυατέρηση επραξε και κατόπιν της χονδροειδέστατης μ@λακίας του, όπως το πρόωρο άνοιγμα των συνόρων, της αγοράς, των χαζοσχολείων, κλπ… θα τα πληρώσουμε ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!! Βέβαια, εντολές Ε.Ε. ακολουθεί… που μυαλό! Kαι δυστυχώς, ηλιθιωδώς, καθυστερούν τη δεύτερη ολική καραντίνα με μαλακίες… χάνοντε άδικα ζωές! ΔEN YΠAPXEI AKOMA ANTIΔOTO ΣTON KΩΛO-IO !!!!!!

    2. Το σωστό με καθυατέρηση επραξε και κατόπιν της χονδροειδέστατης μ@λακίας του, όπως το πρόωρο άνοιγμα των συνόρων, της αγοράς, των χαζοσχολείων, κλπ… θα τα πληρώσουμε ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!! Βέβαια, εντολές Ε.Ε. ακολουθεί… που μυαλό! Kαι δυστυχώς, ηλιθιωδώς, καθυστερούν τη δεύτερη ολική καραντίνα με μαλακίες… χάνοντε άδικα ζωές! ΔEN YΠAPXEI AKOMA ANTIΔOTO ΣTON KΩΛO-IO !!!!!

  9. Ο Αριστερος ιος ειναι πιο φονικος απο τον κορωνιο

  10. Μα ποσο μαλακας πρεπει νασαι για να γινεις Πρωθυπουργος;;;

Comments are closed.