Για βόλτα ο Μητσοτάκης στην Ερμού – Τον άρχισαν στις..! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
m1 ok

Την οδό Ερμού επισκέφθηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες για την πορεία της αγοράς στην εμπορική «καρδιά» της Αθήνας, λίγες ημέρες μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.

Ο πρωθυπουργός έβγαλε, selfie, χαιρετήθηκε με τον καινούριο τρόπο με κόσμο και άναψε και ένα κερί στην εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας.

 

m2 ok

Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με εμπόρους, και τους ρώτησε για την κίνηση. «Άρχισε να κινείται πάλι λίγο ο κόσμος, θα αυξηθεί», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Απαντώντας στον προβληματισμό ανθρώπων της αγοράς για τις προοπτικές του τουρισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «θα βρούμε τρόπο για να έρχεται ο κόσμος με ασφάλεια». «Εκτιμώ ότι από τα τέλη Ιουνίου θα δούμε μία άλλη ιστορία», προσέθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Συνομίλησε με φύλακες στην είσοδο πολλών καταστημάτων, ρώτησε για τον μέγιστο αριθμό πελατών ανάλογα με το εμβαδόν κάθε χώρου και σημείωσε την τήρηση των αποστάσεων στα ταμεία.

Συνομιλώντας με αστυνομικούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι ο εξοπλισμός τους είναι καινούργιος, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση μερίμνησε ειδικά για την απόκτηση αλεξίσφαιρων γιλέκων και συζήτησε μαζί τους για τα επιχειρησιακά καθήκοντά τους.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Πηγαίνετε και κάτω από την Πατησίων να καμαρώσετε τα επιτεύγματά σας.Ο μάγκας που θέλει να δει τι γίνεται στην πόλη του πηγαίνει χωρίς φωτογραφίες και κανάλια. Η αγκωνιά είναι γιατί του ζητάνε να διώξει τα πιθήκια και αυτός τους λέει …πριτς. Πάρε μαζί και τον ματάκια κουμπότρυπες απελαστή να μας τραγουδάει το “δεν πάνε πουθενά εδώ θα μείνουν”.

  2. τι ηλιθιος κοσμος οτι αξιζουμε περνουμε οι λιγοι τι φταινε;

    1. Δυστυχως φιλε μου αυτη ειναι η δημοκρατια.
      Ψηφιζουν χαζοι, γεροι με ανοια…

  3. Όλα για τα μάτια των χαζο-ψηφοφόρων του ο Κούλης, για να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από την ανταλλαγή του πληθυσμού, που προχωραεί με γοργούς ρυθμούς!

  4. μητσοτακη ελα κ μια βολτα απο την οδο γιαννιτσων στην θεσνικη να καμαρωσεις πως μια αχρηστη αστυνομια μετατρεψε μια γειτονια σε γκετο ελα να θαυμασεις αυτους που οι συνδικαλιστες τους ειναι ολη την ημερα στις τηλεορασεις κ αρνουνται να εκτελεσουν εντολες της κυβερνησης ειναι αυτοι που γραφουν ολο τον κοσμο ενω ειναι ευνουχισμενοι κ σημαδεμενοι

  5. ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ

  6. Βγηκαν οι Μασωνοι περίπατο. Μαζί με τους γλυφτες τους.

  7. ο κοσμος που παει στην Ερμου ειναι εκ πρωιμιου ηλιθιος
    Ψωνιζει ψωνιζει ψωνιζει…και μετα τα τρωει σε ψυχιατρους…
    Για αυτο πηγε εκει ο γονος…Που θα πηγαινε …στην Κυψελη και στο Περιστερι ?

  8. Μην φοράτε μάσκες όταν δεν επιβάλλεται

    .

    .
    Αγγελική Αχαρναί

  9. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

  10. Ηλίθιος κοςμος. Ανισόρροποι, αντι να τον πάρουν και αυτον, οπως και ολους τους αλλους, με τις πέτρες κάθονται και βγάζουν σελφις μαζι του για να καυχιούνται στους φιλους τους, λες και και αν καποιο κατόρθωμα. Ηλίθιοι.

    1. 🙄Πλάκα κάνεις; Ποιος θέλει να βγάλει σελφι μαζί του;Μόνο τα δικά του (παιδιά).
      Δικες του είναι αυτές ,είχαν τηλεφωνηθει πριν πάει εκεί σίγουρα.
      Μόνο με ένα πολιτικό/κυβερνητη σε ολόκληρο τον κόσμο θα ήθελε να βγάλει σελφι ο λαός,και αυτός είναι ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Comments are closed.