Για αυτό τον λόγο φωνάζουν οι γυναίκες την ώρα της σεξουαλικής επαφής

Κοινοποίηση:
111

Είναι μερικά πράγματα που πραγματικά δεν τα ξέρεις όσο έμπειρος κι αν είσαι στον έρωτα. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που θα τα ανακαλύπτεις.

Η επιστήμη ασχολήθηκε με τις γυναίκες, που όταν κάνουν σεξ σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι. Η αλήθεια είναι ότι τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας στο κρεβάτι είναι σαν τον οργασμό της.

Πότε δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αληθινά και όχι προσποιητά.

Δες γιατί φωνάζουν οι γυναίκες στο σεξ:

Γιατί τους δίνει αυτοπεποίθηση (στις γυναίκες) Ακόμη και όταν προσποιούνται, νιώθουν ενεργές και ποθητές. Άρα γιατί να κάνουν ησυχία;

Γιατί η ησυχία είναι επικίνδυνη Η «μούγκα» δεν είναι και πολύ ερεθιστική. Εκτός αν βρίσκεται κάπου που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Για να επιταχύνουν τον αντρικό οργασμό

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει φασαρία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επειδή βαριέται ή νιώθει κουρασμένη. Άρα είναι στην ευχάριστη θέση να δεχτεί με χαρά την ολοκλήρωση του ερωτικού της συντρόφου… σύντομα.

Για να τονώσουν την αντρική αυτοπεποίθηση

Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναικείες φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος αποπροσανατολισμού ενός άντρα που θέλει να ξεχωρίσει τον αληθινό οργασμό από τον ψεύτικο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Άμα πεις λάθος όνομα ακούγονται μέχρι το διπλανό χωριό

  2. Δε γαμιέται……

  3. Ο πραγματικός λόγος είναι ο εξής:
    Είναι ανικανοποίητες και ανοργασμικές.
    Δεν σχολιάζω αν αυτό οφείλεται αποκλειστικά στις ίδιες ή και στους σεξουαλικούς συντρόφους τους. Αυτός είναι ένας ασυνείδητος ή και συνειδητός τρόπος να πείσουν αυτούς που τους ακούνε, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό ότι ικανοποιούνται σεξουαλικά. Δεν θεωρώ ότι το αίσθημα της σεξουαλικής διέγερσης και του οργασμού είναι τέτοιο ώστε να προκαλέσει τέτοιες άναρθρες δυνατές κραυγές, που να ξεσηκώσουν την πολυκατοικία στον αέρα. Αντιθέτως την ώρα του οργασμού αποσπούν την προσοχή και μετριάζουν την αίσθηση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τεχνικές διέγερσης μεταξύ των συντρόφων, όπως και για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρει το άρθρο όχι όμως την ώρα του οργασμού!!

Comments are closed.