Για αυτό η Αλίκη Βουγιουκλάκη ερωτεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Το αντρίκειο του ζεϊμπέκικο που «έσπασε» τα τσιμέντα

Κοινοποίηση:
zeimpekiko_papamixahl

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια όλων των εποχών στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, με τον πρώτο να αποτελεί σύμβολο αρρενωπότητας, κάτι που φυσικά αποτυπωνόταν και στο ζεϊμπέκικό του.

Ο ηθοποιός, που δε βρίσκεται πια κοντά μας, είχε κάθε φορά τον τρόπο… να ρίχνει τα τσιμέντα, κάτι που συνέβαινε, φυσικά, και στις ταινίες, όπου συζητούσε με τη σύζυγό του, όπως στο έργο «Η νεράιδα και το παλικάρι», όπου προχώρησε σε έναν από τους πιο αντρίκειους χορούς, που έχουμε δει.

Ο Παπαμιχαήλ σηκώθηκε, το πουκάμισο ήταν αρκετά ανοικτό, η κίνησή του χαρακτηρίζεται ως «βαριά» και ο λεβέντης ηθοποιός έδειξε το λόγο, για τον οποίο όλοι τον λάτρευαν και η Αλίκη τον ερωτεύτηκε, για να παντρευτούν αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……. ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄ , ΕΦΕΡΕ ΤΟ Φ Ω Σ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ……

    1. Ότι ο Παπαμιχαήλ ήταν βίαιος τον έκανε καθαρό Έλληνα; Οι γυναικείες καρδιές που θέλουν βία είναι οι σαδομαζοχιστικές. Αυτά λύνονται στους ψυχίατρους

Comments are closed.