Γιατρός σοκάρει για το πόσο κακό μας κάνει η χρήση μάσκας!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μασκα


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΑ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΑ?????ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΕΚΠΝΕΟΥΜΕ ΔΥΟΞΙΔΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ????? ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΤΟ ΔΥΟΞΙΔΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ???? ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΑΛΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΚΟΔΙΑΘΕΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΑΡΙΟ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟΞΙΔΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΥΠΑΜΕ !!!!!!

  2. γιατρε να εισαι καλα που λες την αληθεια αλλα για τους ανθρωπους που πισυευουν τους χρηματισμενους γιατρους εχω να πω κοντα στο νου και η γνωση

  3. Δεν χρειάζεται να τα πεί ο άνθρωπος, περπατάς με την μάσκα και λαχανιάζεις, αυξάνονται οι παλμοί, νιώθεις δυσφορία, λογικό είναι δεν είμαστε αμφίβια, χρειαζόμαστε οξυγόνο, προφανώς η φάρα του Κούλη και των υπόλοιπων ερπετοειδών δεν έχουν ανάγκη το οξυγόνο και τους φαίνεται λογική αυτή η ανωμαλία. Εγώ την μύτη την έχω πάντα έξω και πολύ τους είναι. Βαρέθηκα, κουράστηκα, σιχάθηκα.

Comments are closed.