«Γιατί το κάνεις αυτό;» – Σοκάρει η καταγγελία νεαρής που έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της

Κοινοποίηση:
βιασμος-1

Η υπόθεση του βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 14 χρονών από τον θείο της και τον αδερφό της στην Αμαλιάδα, αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Τα όσα έζησε η ανήλικη προκαλούν ανατριχίλα. Η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές μέσα την εξαφάνιση της 14χρονης, η οποία έφυγε από το σπίτι μετά τη φρίκη που έζησε. Την εντόπισε ο πατέρας της, στον οποίο αποκάλυψε όλα όσα είχε ζήσει: ο θείος της τη βίασε και στη συνέχεια την απείλησε λέγοντάς της «μην τολμήσεις και μιλήσεις, θα σε βαρέσω». Θύμα βιασμού φέρεται να έπεσε και από τον αδελφό της.

«Μπήκε στο σπίτι και έβγαλε το πουκάμισο και το γιλέκο και τα άφησε στον καναπέ. Ήρθε κοντά μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Τον έσπρωξα και του είπα «γιατί το κάνεις αυτό;»» έχει πει στην κατάθεσή της η 14χρονη, σύμφωνα με το Star.

«Προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της, αισθάνεται περίεργα και αμήχανα» λέει ο δικηγόρος της νεαρής.

«Καταπέλτης» το βούλευμα για τον θείο της ανήλικης
Το βούλευμα για τον θείο είναι «καταπέλτης»: «Εκμεταλλευόμενος ότι η ανιψιά του βρισκόταν στην οικία του για να προσέχει τα τέκνα του, την πλησίασε και ξεκίνησε να τη φιλά στον λαιμό και στη συνέχεια, ενώ αυτή προσπαθούσε να αντισταθεί σπρώχνοντάς τον, της έβγαλε τα ρούχα και την εξανάγκασε με σωματική βία, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη σωματική του δύναμη, να ανεχθεί τη μεταξύ τους συνουσία» αναφέρει.

«Αρνείται τις κατηγορίες ο κατηγορούμενος»
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνείται κάθε κατηγορία. «Ο εντολέας μου ισχυρίζεται εξαρχής ότι είναι αθώος και μάλιστα υπάρχει το εξής σημαντικό που πρέπει να αναδειχθεί. Η υπόθεση αυτή ανεδείχθη και πήρε αυτή την εξέλιξη, διότι ο κατηγορούμενος κατήγγειλε έναν νεαρό, ο οποίος ήδη είχε μία οικογένεια, την οποία είχε εγκαταλείψει με παιδιά με περίεργη συμπεριφορά γιατί είχε απαγάγει τη φερόμενη ως βιασθείσα από αυτόν. Όταν λοιπόν ο πατέρας έκανε μήνυση για την απαγωγή του κοριτσιού, το κορίτσι αυτό, μαζί με αυτόν τον νεαρό, για να μπορέσουν να φύγουν από την επιμέλεια του πατέρα τον κατήγγειλαν» δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του θείου, Αλέξης Κούγιας.

Ο θείος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και περιμένει τη δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πάτρας. Ο αδερφός της καταγγέλλουσας θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων και θα του επιβληθούν αναμορφωτικά μέτρα και ποινή 5.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αμα είναι να βιάζουμε, να βγαζουμε γουστα και μετά να πληρωνουμε μόνο 5.000 ευρώ, δεν είναι ασχημα… Λίγο ακριβοί οι δικαστές, αλλά υποφερτό το ποσό. Τόσο έχει καιμστην Μύκονο μια ξαπλώστρα.
    Ρε δεν ντρεπεστε λιγακι με τους κ@λονόμους που βγαλατε και προτρέπουν σε παραβατικές συμπεριφορές χωρις τιμωρία.
    Εχεις και τον αλλον που όπου καθαρμα, το βγαζει λάδι. Αυτα τα βλέπει ο καρκινος και γελάει. Ατιμα ζώδια οι καρκίνοι. Εσωστρεφείς….

    1. Διάβασες ολο το άρθρο ρε ΗΛΙΘΙΕ ή μόνο τον τίτλο; Καραγκιόζη.

Comments are closed.