Γιατί πάει σε εκλογές κ’ με ποιον θα κυβερνήσει. Η αποκωδικοποίηση ενός διαγγέλματος επερχόμενου οικονομικού ολέθρου, μετά το χτικιό. Το μετέωρο βήμα της καταστροφής θέλει διαχειριστές με λευκά πουκάμισα και δεκανίκια. 300.000 άνεργοι, ύφεση 10-15%

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser15-4

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Μεγάλης Τετάρτης , 15-4–2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών- μέρες Αγίων Παθών που θέλουν να ξεχάσουμε- και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι τσακίζει το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού
-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Banner-supermarket

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες .

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Μεγάλη Τετάρτη 15-04-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Προ ολιγων ημερων, ο Μηταρακης, μιλησε για εκλογες, Σεπτεμβριο – Οκτωβριο! Σχεδον ταυτοχρονα, ο Μητσοτακης δηλωνε, οτι ειναι σχεδον βεβαιο, οτι ο “Κοροιδοιος”, θα εμφανιστει, απο Οκτωβριο! (Εφαγε σκ@τα, απο μαγο, ο μουλος!)
    Εν πασει περιπτωσει, τωρα που η Ηλεκτρονικη Διακυβερνηση, μπηκε για τα καλα, στην ζωη μας, δεν αποκλειεται, να επιβληθει, η ψηφος, μεσω των υπολογιστων, βασει ειδικου προγραμματος. Συμβαινει και σε αλλες, Χωρες. Εκει να δειτε, Νοθεια! Αφηστε, που θα πηγαινουν απευθειας, στην πρωην Singular Logic, νυν KKR. (Καργα, Ο.β.ρεικη).

  2. δεν θα βγει κανείς τους πάμε για οικουμενική του αγίου παϊσίου η προφητείες βγαίνουν και μετά έρχεται το χάος

  3. Κούλης Τσίπρας + Άλεξ Μητσοτακης = LOVE

  4. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΡΑΒΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ……………………..

  5. Στεφανε τι ερωτηση ειναι αυτη ,γιατι παει σε εκλογες…….
    Οι εκλογες εν μεσω πανδημιας λογο συνοστισμου γινονται χωρις καλπες μονο με εμαιλ……..
    Γιαυτο θα ξανα επανερθει ο κορονας το σεπτεμβριο,οπως καταλαβαινεις η κυβερνησει ειναι ετοιμη απο τωρα…..

    Μπεεεεεεεε

    1. Οι εκλογες δεν μπορουνε να γινουνε με εμαιλ γιατι το τι ψηφιζει ο καθενας ειναι προσωπικο δεδομενο , δεν μπορεις να δηλωσεις μεσω εμαιλ τι ψηφιζεις , αν ειναι εστι να μην ψηφισει κανενας ελληνας !
      ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ , ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ !
      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !
      ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ !

      1. Αυτο για ισχυει στις δημοκρατιες τ τελευταια μετρα ομως μας εδειξαν οτι αλκαξε τ πολιτευμα. Ελπιζω οχι για παντα αυρα δν κρατανε στην ελλαδα

  6. Ο Βαγγέλας, γνωστός και ως γαμπρός των Μπακατσέλων,όταν ήταν υπουργός πολιτισμού, επί Σημίτη, έδωσε 300 εκατ.δρχ (3 εκατ. ευρώ) για να αγοράσουν οι Ισραηλινοί των Αθηνών κτίσμα στην Πλάκα και να το μετατρέψουν σε «Εβραϊκό Μουσείο», το οποίο έχει μετατραπεί σε κέντρο σιωνιστικής προπαγάνδας.
    Ως υπουργός του ΓΑΠ απέδωσε ελληνική ιθαγένεια σε 400 Ισραηλινούς.

    1. Και σχετικα προσφατα, εγινε λογος, για αποδοση, της “Ελληνικης Ιθαγενειας”, σε Ισραηλινους.

  7. Στέφανε είσαι ο μόνος που λες τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
    Έρχεται Αρμαγεδών εδώ που μας οδήγησαν οι ανίκανοι κυβερνώντες και δυστυχώς ο κόσμος θα τους ξαναβάλει στην εξουσία να μας οδηγήσουν σε ένα νέο αλλά χειρότερο ακόμη 2010.

  8. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΙΞΕΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ. ΕΤΟΙΜΣΤΕΙΤΕ. ΤΕΛΟΣ Ε.Ε, ΤΕΛΟΣ ΝΑΤΟ, ΤΕΛΟΣ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ. ΦΥΤΕΨΤΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΥΣΜΟΣ Η ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ

  9. 2μυρια άνεργοι τουλάχιστον, συνταξιούχοι αλλά τόσα, μετανάστες που έχει 6πογραψει να τους βρει δουλειά, αλλά μύρια άσχετα τι σου λένε (αφού έμπαινε μίνιμουμ χιλιάρικο κ συνήθως πολύ παραπάνω κ εε έχουν σταλεί κάτω από 100.000, επί 11χρονια)

    Ταπρο κορονοιου του μπουμπούκι για 200ε δεν ήταν τυχαία, απλατωραθαπαει σε κουπονακι των 100ε το μήνα για όλους ❤️

    Φάτε εε ❤️

Comments are closed.