“Γιατί κύριε Μητσοτάκη;” Η φωτογραφία από την Λέσβο που έγινε σύμβολο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mat2

Οι δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν πορείες πολιτών που αντιδρούν με τη δημιουργία κλειστών κέντρων για πρόσφυγες και μετανάστες. Στην Λέσβο τραυματίστηκαν ελαφρά 11 πολίτες εκ των οποίων οι έξι εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Πραγματικά συγκλονιστική είναι η φωτογραφία του Μιχάλη Μπάκα από τη θέση Καράβα Μανταμαδού.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, απέκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στον Μανταμάδο, στην διασταύρωση του δρόμου που οδηγεί στην Καράβα, όπου η κυβέρνηση θέλει να φτιάξει το κλειστό camp.

Στο αίτημα να αποχωρήσουν, οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του νησιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ρουφάτε χιώτικη μαστίχα και λαδάκι Μυτιλήνης μπασκίνες.Σας έγινε η σούφρα ΝΑ,λαθρόμπατσα.

  2. Οικογένειες αλλοδαπών (πατέρας, μητέρα, παιδιά) να προωθούνται στην ενδοχώρα. Τα υπόλοιπα ΟΡΚ μπουζουριασμα σε πλοία και εποίκιση των βραχονησίδων. Δεν υπάρχουν καλύτερα φυλασσόμενα hot spot. Θα έχουν και την ελευθερία τους. Ελικόπτερα θα τους πετάνε τροφή και νερό. Αλλιώς κολύμπι και πίσω στην Τουρκία.

  3. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΙ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!

  4. Αριστερές σαχλαμάρες τύπου Σπίλμπεργκ. Μόνον από την φωτογραφία καταλαβαίνει κανείς ότι αυτά είναι αριστερα κόλπα… Ρε πάτε καλά;;;;;; Δηλαδή να καταντήσει όλη η Ελλάδα σαν τα νησιά και να μην μπορούν πια να απελαθούν ;;;;; Αυτό θέλουν οι κομμουνιστές . Αποσυμφόρηση των νησιών , και συμφόρηση όλης της χώρας. Το ξέρουν ότι τα σύνορα προς την Ευρώπη είναι κλειστά!
    Πολύ βρωμικο παιχνίδι ….

  5. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟΝ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ ΠΕΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΤΡΟΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ………………ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ……ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ……….ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΑ 300 ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    1. ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ………………………..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

  6. Λαθος επικεφαλιδα στο αρθρο δεν ειναι κυριος αυτος ο πουστης

  7. Οι βάρβαροι καί αδίστακτοι σαδιστές θά ρίξουν δακρυγόνα καί στό μικρό κοριτσάκι.Δέν έχουν
    ούτε ιερό ούτε όσιο.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.