«Γιατί η κυρία Ράπτη χρειαζόταν σωματοφύλακα;»

Κοινοποίηση:
1

Ότι οι βουλευτές έχουν στο κουτσομπολιό στο αίμα τους είναι γνωστό στους παροικούντες την Βουλή. Έτσι, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο κρυφός γάμος της Έλενας Ράπτη ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ τους.

Πολλοί έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους στην κ. Ράπτη, η οποία είναι αλήθεια ότι τους αιφνιδίασε. Ουδείς γνώριζε τις προθέσεις της και ουδείς είχε πληροφορηθεί για το ειδύλλιο που κατέληξε στο ευτυχές γεγονός.

Κάποιοι άλλοι έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν φωτογραφία του συζύγου για να δουν ποιος είναι και αν τον έχουν ξαναδεί και κάποιοι άλλοι, εντός κόμματος μάλιστα, αναρωτιούνταν το…προφανές.

Για ποιο λόγο η κ. Ράπτη χρειαζόταν σωματοφύλακα…

Γνωστός βουλευτής μάλιστα που αγαπά το Life Style όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν γνωρίζει τον τυχερό σύζυγο σχολίαζε με νόημα «Δεν τον ξέρω ρε παιδιά, αλλά το θέμα είναι ποιος είναι ο σωματοφύλακας ή γιατί η κυρία Ράπτη είχε σωματοφύλακα»; Έλα μου ντε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. H Βιβη εχει απολυτο δικιο στα γραφομενα της. Κριμα το μυαλο κ τη νοημοσυνη καποιων που αναφερονται στην ηλικια. Κατανοηστε οτι οι συνθηκες μεταβαλλονται και πρεπει να προσαρμοζομαστε. Κανεις δεν μπορει να στερησει σε μια γυναικα να γινει μητερα σε οποιαδηποτε ηλικια, μεσα σε λογικα πλαισια. Ναι στα 45 + λιγο, οχι φυσικα στα 50+..

  2. Κεβιν Κοστνερ, Γουιτνι Χιουστον….Τι ρομαντικο!

  3. Ολοι οι βουλευτες εχουν σωματοφυλακα,μονο της Ραπτη σαν ξενισε?

    1. NAI ΡΕ ΟΡΝΙΟ, ΜΑΣ ΞΕΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? ΜΙΝΑΡΑ!

      1. Τον σωματοφυλακα της Νοτοπουλου φανταζομαι ότι δεν τον πληρωνεις συριζαικο μπαζο.

  4. Όσα λεφτά και να μάσησε από το κράτος για το γούστο της και όση προβολή από τα ΜΜΕ και να έχει, πάντα ήταν και πάντα θα είναι δυστυχισμένη. Όταν έμαθα πως παντρεύτηκε, αντί να ρωτήσω ποιός ήταν ο γαμπρός (τον οποίοα έκρυβε σαν να ντρεπόταν…), ρώτησα κάτι άλλο πιο σημαντικό: Την ηλικία της… Είναι 44 η μαντάμ. Ποιά σοβαρή γυναίκα περιμένει τα 44 για να παντρευτεί; Να παντρευτεί στα 44 να κάνει τι; Παιδιά; Οικογένεια; Με τι ωάρια; Αν έχεις φτάσει ως γυναίκα τα 44 και δεν έχεις κάνει οικογένεια γιατί παρτάριζες με το κάθε Μαρακάκη και το κάθε Γιόρκα, άστο, τζάμπα κόπος, συνέχισε ό,τι έκανες και πριν…

    Και δεν είναι η μόνη. Κι άλλες προβαλλόμενες κοκέτες που μασουλάνε τα λεφτά του φορολογούμενου για να τη περνάνε ζάχαρη, την ίδια τύχη θα έχουν. Δε θα κάνουν ποτέ οικογένεια, παιδιά, θα αλλάζουν άντρες σα τα πουκάμισα, θα έχουν δράματα, όταν γεράσουν είτε θα είναι μόνες είτε θα τρώνε κέρατο… Το λες και Θεία Δίκη για την αλαζονεία τους στα νιάτα τους… Για αυτό μη τις ζηλεύετε, να τις λυπάστε.

    1. Δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά για τη Ράπτη..αλλά μια απορία μόνο:Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι αναγκαστικά οι γυναίκες άνω των 40 είναι στείρες;Η περίοδος στη γυναίκα κρατά μέχρι τα 50,εκτός αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.Δεν υπονοώ σε καμιά περίπτωση,φυσικά,ότι πρέπει καποια να 50αρίσει για να γίνει μητέρα..Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά..αλλά στις μέρες μας δεν είναι και τόσο αδύνατο πια να αποκτήσει μια γυναίκα παιδί και σε πιο μεγάλη ηλικία.Τέλος,παντρευόμαστε και για συντροφικότητα.όχι μόνο για απόκτηση παιδιών..Όποτε είναι τυχερό για τον καθένα..τους φιλικούς μου χαιρετισμόύς σε όλους τους αναγνώστες!
      1

    2. Και από πότε είναι κατακριτέο να τον τρώει η κορασίδα από διάφορους? βΓούστο της και καπέλο της αμα θέλει να πηδιέται ή να τεκνοποιήσει..

  5. Βλαχο, τον μπατσο τον πληρωναμε εμεις με τους φορους μας για να την πηδαει?

    1. Για τις συριζαιες ποιος πληρωνε τους σωματοφυλακες

  6. ωραιο μουνι να το παιρνεις από κωλο.

    μερακληδικα

  7. Πριν από μερικά χρόνια σε πορεία Πολυτεχνείου στο ύψος του νοσοκομείου Νίμιτς απέναντι σε στενάκι βλέπω ένα μαύρο όχημα με γίνε τζάμια και κρεμασμένα στον εσωτερικό καθρέπτη του αυτοκινήτου ένα ζευγάρι χειροπέδες!!!!!17 Νοέμβρη ώρα 15.00 εν αναμονής της πορείας και από το υπηρεσιακό μαλλον όχημα είδα έκπληκτος να κατεβαίνει μια κυρία μεγάλη να πάει στον οδιαντρο.Να σημειώσω ότι στην θέση του συνοδηγού καθόταν η κυρία του ρεπορτάζ. Με τα πόδια στο ταμπλώ!!!!ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ !!ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ!!!ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!!!!!

  8. Δίκό της ήτανε, όπως ήθελε το… κουμαντάριζε. Όταν πληρώνουμε και για τους… τοιούτους, μόνο οι… θηλυκιές μας… βούλιαξαν ?

  9. Για να γ@μιετε. Έτσι δείχνει το αποτέλεσμα. Εμείς πληρώνουμε για τα γ@μησι@ όλων.

Comments are closed.