Γιατί δεν εμβολιάζεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά; Ακύρωσε το ταξίδι στο Ισραήλ, αφού αποδείχθηκε ότι δεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού!

Κοινοποίηση:
bourlaalbertvaccine-2048x1117

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά ακύρωσε την αναμενόμενη επίσκεψή του στο Ισραήλ, αφού αποδείχθηκε ότι δεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού!


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Μπουρλά καθώς και τα μέλη της αντιπροσωπείας που επρόκειτο να τον συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, δεν έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επίσκεψη για αρκετές ημέρες, καθυστέρηση που προκαλεί και πολιτικές αντιδράσεις λόγω των επερχόμενων εκλογών του Ισραήλ.
Ο Μπουρλά είπε τον Δεκέμβριο ότι δεν έχει λάβει ακόμη το εμβόλιο, επειδή δεν θέλει να «πάρει την θέση άλλων», και θα περίμενε μέχρι η ηλικιακή ομάδα του να έλθει στην σειρά για να εμβολιαστεί. Ως εκ τούτου, έχει λάβει την πρώτη δόση, αλλά όχι τη δεύτερη ακόμη.

Η Pfizer δεν απάντησε στο αίτημα της The Jerusalem Post για να σχολιάσει το γεγονός.

“Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε να επισκεφθούμε το Ισραήλ και να συναντηθούμε με τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων”, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στην εφημερίδα. “Η επίσκεψη στο Ισραήλ πιθανότατα θα προγραμματιστεί προς το τέλος της άνοιξης.”
Ο Μπουρλά έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα όταν σε μια συνέντευξη που δόθηκε στο NBC News αναφέρθηκε στο Ισραήλ ως το «παγκόσμιο εργαστήριο» όταν πρόκειται για διάθεση εμβολίων κορωνοϊού, σημειώνοντας ότι στο Ισραήλ «χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιο μας».
Όταν ρωτήθηκε εάν κάποιος θα μπορούσε να μολύνει άλλους μετά τη λήψη δύο δόσεων του εμβολίου, είπε: «Είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το Ισραήλ και άλλες μελέτες θα μας βοηθήσουν να το κατανοήσουμε καλύτερα»!

Απάντηση που φυσικά προκαλεί μεγάλες απορίες, καθώς υποτίθεται ότι με τις δύο δόσεις του εμβολίου μπορεί να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας, που θα αναχαιτίσει την διασπορά του ιού.
Τόσο το γεγονός ότι ο ισχυρός άντρας της Pfizer δεν έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, όσο και η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση περί διασποράς του κορωνοϊού από εμβολιασμένους, προκαλούν τουλάχιστον ερωτηματικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Θα κάνει το ρώσικο εμβόλιο Sputnik V, το καλό, όταν εγκριθεί.

  2. * Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ορίζονται ως:

    Θάνατος

    Ένα απειλητικό για τη ζωή ανεπιθύμητο συμβάν

    Νοσηλεία σε νοσοκομείο ή παράταση της υπάρχουσας νοσηλείας.

    Μια επίμονη ή σημαντική ανικανότητα ή ουσιαστική διαταραχή της ικανότητας διεξαγωγής κανονικών λειτουργιών ζωής

    Μια συγγενής ανωμαλία / γενετικό ελάττωμα

    Ένα σημαντικό ιατρικό συμβάν που, βάσει της καταλλήλου ιατρικής κρίσεως, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το άτομο και μπορεί να απαιτήσει ιατρική ή χειρουργική επέμβαση για την αποτροπή ενός από τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω.
    .
    ΓΙ᾽ΑΥΤΟ άλλωστε ο ΊΔΙΟΣ ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ της εταιρείας, Ά. Μπουρλά, είχε ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ τις προάλλες, ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ…ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒAINETE ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;!!!
    ……………………………………………………
    Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!

    http://greeknewsondemand.com/2020/12/19/%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-pfizer-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5/
    .
    https://www.cvdvaccine-us.com/safety

  3. Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ!

    ΕΔΩ ———https://www.cvdvaccine-us.com/safety ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

    Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ορίζονται ως:

    Θάνατος;
    Ένα απειλητικό για τη ζωή ανεπιθύμητο συμβάν.
    Νοσηλεία σε νοσοκομείο ή παράταση της υπάρχουσας νοσηλείας.
    Μια επίμονη ή σημαντική ανικανότητα ή σημαντική διαταραχή της ικανότητας διεξαγωγής κανονικών λειτουργιών ζωής.
    Μια συγγενής ανωμαλία / γενετικό ελάττωμα.
    Ένα σημαντικό ιατρικό συμβάν που βασίζεται σε κατάλληλη ιατρική κρίση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το άτομο και μπορεί να απαιτήσει ιατρική ή χειρουργική επέμβαση για να αποτρέψει ένα από τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω.

    Αναφορά άλλων ανεπιθύμητων συμβάντων στη VAERS και την Pfizer Inc.

    Οι πάροχοι εμβολιασμού μπορούν να αναφέρουν στο VAERS άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν απαιτείται να αναφέρονται χρησιμοποιώντας τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

    Στο βαθμό που είναι εφικτό, αναφέρετε ανεπιθύμητα συμβάντα στην Pfizer Inc. χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας ή παρέχοντας αντίγραφο της φόρμας VAERS στην Pfizer Inc.
    ———————–

    Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια
    Μην χορηγείτε το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 σε άτομα με γνωστό ιστορικό σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης (π.χ. αναφυλαξία) σε οποιοδήποτε συστατικό του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19
    Κατάλληλη ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση άμεσων αλλεργικών αντιδράσεων πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη σε περίπτωση που εμφανιστεί οξεία αναφυλακτική αντίδραση μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19

    Παρακολουθήστε τους παραλήπτες εμβολίων Pfizer-BioNTech COVID-19 για την εμφάνιση άμεσων ανεπιθύμητων ενεργειών σύμφωνα με τις οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/ )
    Τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που λαμβάνουν ανοσοκατασταλτική θεραπεία, μπορεί να έχουν μειωμένη ανοσοαπόκριση στο εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19
    Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 ενδέχεται να μην προστατεύει όλους τους παραλήπτες εμβολίου
    Σε κλινικές μελέτες, οι ανεπιθύμητες ενέργειες σε συμμετέχοντες ηλικίας 16 ετών και άνω περιελάμβαναν πόνο στο σημείο της ένεσης (84,1%), κόπωση (62,9%), κεφαλαλγία (55,1%), μυϊκό πόνο (38,3%), ρίγη (31,9%) πόνος στις αρθρώσεις (23,6%), πυρετός (14,2%), οίδημα στο σημείο της ένεσης (10,5%), ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης (9,5%), ναυτία (1,1%), κακουχία (0,5%) και λεμφαδενοπάθεια (0,3%)
    Έχουν αναφερθεί σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας, μετά το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 κατά τη διάρκεια μαζικού εμβολιασμού εκτός των κλινικών δοκιμών

    Πρόσθετες ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να γίνουν εμφανείς με την ευρύτερη χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.
    Τα διαθέσιμα δεδομένα για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 που χορηγείται σε έγκυες γυναίκες δεν επαρκούν για την ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά την εγκυμοσύνη
    Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα για την αξιολόγηση των επιδράσεων του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 στο βρέφος που θηλάζει ή στην παραγωγή / απέκκριση γάλακτος
    Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με την εναλλαξιμότητα του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 με άλλα εμβόλια COVID-19 για την ολοκλήρωση της σειράς εμβολιασμού. Άτομα που έχουν λάβει μία δόση εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 πρέπει να λάβουν μια δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 για να ολοκληρώσουν τη σειρά εμβολιασμού
    Οι πάροχοι εμβολιασμού πρέπει να αναφέρουν ανεπιθύμητα συμβάντα σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο στο VAERS στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://vaers.hhs.gov/reportevent.html . Για περαιτέρω βοήθεια σχετικά με την αναφορά στο VAERS καλέστε στο 1-800-822-7967 . Οι αναφορές θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine EUA” στην ενότητα περιγραφής της έκθεσης
    Οι πάροχοι εμβολιασμού θα πρέπει να αναθεωρήσουν το ενημερωτικό δελτίο για πληροφορίες που πρέπει να παρέχονται σε παραλήπτες / φροντιστές εμβολίων και υποχρεωτικές απαιτήσεις για τη χορήγηση εμβολίων Pfizer-BioNTech COVID-19 υπό την εξουσιοδότηση έκτακτης χρήσης
    Ανατρέξτε στο ενημερωτικό δελτίο εξουσιοδότησης έκτακτης ανάγκης (EUA) για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που διαχειρίζονται το εμβόλιο (πάροχοι εμβολιασμού) συμπεριλαμβανομένων των πλήρων πληροφοριών συνταγογράφησης EUA διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cvdvaccine-us.com

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ PFIZER…………………….

    https://www.cvdvaccine-us.com/safety

  4. Ε, κάτι θα κατάλαβε….
    Ή μάλλον κάτι θα του “ψυθίρισαν” οι επιστήμονες στα Εργαστήρια της Pfizer….

Comments are closed.