“Γιαλαντζί” χριστιανοί και ομοφυλόφυλοι κρατάνε ψηλά τα ποσοστά της Ν.Δ στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές

Κοινοποίηση:
Blog-Poll

Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι “γιαλαντζί” χριστιανοί και ομοφυλόφυλοι κρατάνε ψηλά τα ποσοστά της Ν.Δ στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές!

Αλλιώς οι δημοσκοπήσεις θα πρέπει να είναι “πειραγμένες” για να δίνουν ούτε λίγο ούτε πολύ,ποσοστό γύρω στο 30% στη Νέα Δημοκρατία!
Έχοντας μεσολαβήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου για τους gay, αλλά και οι αποκαλύψεις και οι υπογραφές για τα Τέμπη,είναι παράλογο η Ν.Δ να συγκεντρώνει αυτά τα ποσοστά μάλιστα σε εκλογές που δεν καθορίζουν ποιος θα κυβερνήσει τα επόμενα χρόνια!
Η επίσημη εκκλησία εναντιώθηκε φανερά στο νομοσχέδιο που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την ελληνική κοινωνία. Τυπικά,έδωσε το σύνθημα στους απλούς πιστούς  (όχι φανατικούς) ότι “Μητσοτάκης τέλος για την ορθοδοξία”.Αυτό φαίνεται και από τα φουσκωμένα ποσοστά που παρουσιάζουν τα μικρότερα δεξιά κόμματα.
Άρα λοιπόν,με κοινή λογική μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι χριστιανοί Ορθόδοξοι τους οποίους κάποτε εκπροσωπούσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έφυγαν για πάντα ή τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα παραμένει ο νεοταξίτης Μητσοτάκης πρόεδρος στο πάλαι ποτέ συντηρητικό κόμμα της Ν.Δ.
Ποιοί έμειναν στη Ν.Δ 
Είναι πλέον κατανοητό ότι αυτοί που παραμένουν στην Νέα Δημοκρατία, είναι όσοι πιστοί χριστιανοί ψηφοφόροι νοητικά δεν μπορούν να καταλάβουν τι πρεσβεύει πλέον αυτό το κόμμα,αλλά και χιλιάδες γιαλαντζί χριστιανοί τους οποίους καθοδηγούν πλέον τα ιδιωτικά τους συμφέροντα!
Είναι περιττό πλεον να αναφέρουμε,ότι δεκάδες χιλιάδες ομοφυλόφυλοι (μάλλον πολλοί περισσότεροι από ότι αρχικά πιστεύαμε) στηρίζουν εκλογικά το κόμμα που τους δίνει προνόμια..
Πηγή: newspull.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιημένοι αλλοδαποί Μουσουλμάνοι στηρίζουν ΝΔ.

  2. Μετά το 41% τα είδαμε όλα… Και μην αρχίσετε πάλι δεν ήταν ούτε 18% ας πηγαίνατε να ψηφίσετε μαζί με τον κύριο που δε πάτησε 20 χρόνια σε εκλογες

  3. Ακριβέστατο κείμενο.Οι σοβαροί χ.ο έφυγαν από τη ΝΔ.Ο αριθμός αυτών που έφυγαν αντικαταστάθηκε από τους γκέι που ευνοούνται.

  4. κοιτα να δεις που το κολπο ηταν να πεταξουν εξω τους σπαρτιατες και να μοιραστουν τις εδρες μεταξυ τους…ωστε ο πουστρολακης να μπει στη βουλη χωρις εθνικες εκλογες!

    1. Εδώ αντικατέστησε τους ψηφοφόρους του με άλλους πιο “γλυκούληδες” στους βολευτές θα κολλήσει

  5. Το γράφω εδώ και μήνες. Πάμε για 45% τον Ιούνιο. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

  6. Όμως αυτοί όλοι συν οι γέροντες πηγαίνουν πάντα στις κάλπες σε αντίθεση με νέους ανθρώπους, με προβληματισμένους που λένε όλοι ίδιοι είναι, με αδιάφορους που τους φταίνε οι άλλοι πάντα και έτσι έρχεται το αποτέλεσμα που βολεύει το σύστημα. Όταν οι ίδιοι πηγαίνουν και ψηφίζουν με την αποχή πάνω από 30% τότε ίδιο αποτέλεσμα θα φέρουν. Απλά πράγματα. Ας πάει λοιπόν το 80+% στις κάλπες να ψηφίσει αντισυστημικα να δούμε τα αποτελέσματα και αν μπορούν να κάνουν έστω και μια μικρή νοθεία. Όλα τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια και βλάκες.

    1. Το λέει μέσα η αυτό ισχύει η υπάρχει νοθεία: “Αλλιώς οι δημοσκοπήσεις θα πρέπει να είναι “πειραγμένες” για να δίνουν ούτε λίγο ούτε πολύ,ποσοστό γύρω στο 30% στη Νέα Δημοκρατία”

  7. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ;;;; Παρ ολα αυτα εγω δεν πιστεω στην δημοσκοπηση αυτη.Ποιος θελει τον θανατο του μια ωρα πιο μπροστα ;;;

    1. Καλό είναι να λέγονται όμως μερικά πράγματα γιατί μας το παίζουν κ χριστιανοί αυτοί που στηρίζουν τον Μητσοτάκη κ το νόμο έκτρωμα

Comments are closed.