Γιάννης Ραγκούσης για υποκλοπές: “Ψέματα, συγκάλυψη, ενοχή”

Κοινοποίηση:
ragousis

Για «οργανωμένη κυβερνητική μέθοδο συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη» κάνει λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, σημειώνοντας πως «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τους δικηγόρους του, έχει προτάξει την ποινική του προστασία ως μείζονα προτεραιότητα».
Αφορμή για το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Καθημερινής» με τίτλο «Οι έξι απόρρητες συμβάσεις της KRIKEL», καθώς και η απάντηση που έλαβε για το ίδιο ζήτημα στις 17 Ιουνίου, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στη Βουλή, στις 17 Ιουνίου – ένα μήνα πριν την υποβολή μήνυσης από τον Ν. Ανδρουλάκη -η κυβέρνηση δια στόματος Γεραπετρίτη δήλωσε σε επίκαιρη ερώτησή μας για το Predator: “υπάρχει μια μόνο σύμβαση του δημοσίου με την KRIKEL”.

Σήμερα η Καθημερινή αποκαλύπτει (όπως και το Έθνος): “6 οι απόρρητες συμβάσεις με KRIKEL”, τις οποίες παραθέτει και αναλυτικά.

Ψέματα, προσχηματική επίκληση του απορρήτου, παράνομη καταστροφή κρίσιμου αποδεικτικού υλικού.

Αυτή είναι η οργανωμένη κυβερνητική μέθοδος συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τους δικηγόρους του, έχει προτάξει την ποινική του προστασία ως μείζονα προτεραιότητα.

Όμως πρέπει να γνωρίζει πως όσο επικαλούνται το δήθεν απόρρητο για να προστατεύονται ποινικά, τόσο θα εκτίθενται πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών.

Τα ψέματα, η επίκληση του δήθεν απορρήτου για να αποκρύψουν την αλήθεια για το σκάνδαλο των έκνομων υποκλοπών, πολλαπλασιάζει την οργή των πολιτών και συνακόλουθα το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ.
Ψέματα, συγκάλυψη,ενοχή».

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιατί ασχολούμεθα ακόμη μέ τό θέμα τών παρακολουθήσεων ; Επειδή εμπλέκονται πολιτικοί ; Αυτό είναι τό αντικείμενο εργασίας όλων τών ΕΥΠ παγκοσμίως : Η Πληροφόρηση, πού δέν τήν κάνουν πλέον τά ταχυδρομικά περιστέρια .

  2. Και με το Ραγκούση τώρα;;;; Που έχει αλλάξει 10 κόμματα;;; Χαχααχαχ

Comments are closed.